Sari la conținut

Putin la cumpărături

putin-la-cumparaturi

Mai în glumă mai în serios, oare la ce se gândea Putin când privea harta Rusiei, oare își plănuia în ce direcții să-și mai extindă granițele?

Am găsit pe Mediafax Zoom o colecție frumoasă de poze cu Putin în diverse ipostaze, unele mai mișto ca altele, poze pe care dacă aveți 5 minute vă recomand să le vedeți.

Pot să vă spun că eu îl apreciez pe Putin? Nu pentru ceea ce face și pentru planurile pe care le are cu lumea, nu pentru ceea ce e făcut cu Crimea, îl apreciez pentru că este un președinte sportiv și are grijă să aibă tot felul de activități sportive. Aș vrea să fiu și eu așa sportiv ca el, dar din păcate ceva mă oprește. Poate că lenea, dar am să reușesc și eu până la urmă să îmi găsesc o preocupare, un sport pe care să-l fac cu regularitate.

Dacă aveți idei… să vă aud, dar să fie ceva ce să mă pasioneze, să nu fie plictisitor.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. un Prost 27 Mar 2014 @ 10:33

    Iti propun eu un sport. Se numeste “Airsoft”. Un film pentru exemplificare: https://www.youtube.com/watch?v=Z5zdBcbvcjA

    Eu m-am apucat cam de 3 luni, mi-am cumparat echipament, un AK, un pistol, etc. Pot sa-ti spun ca intr-o zi de joc faci miscare cat pentru toata saptamana.

    Nu stiu daca te pasioneaza armele si genul asta de joc militar. Pentru mine la inceput a fost mai mult o curiozitate, am inchiriat o replica pentru 1 zi si pot spune ca m-am indragostit.

    Jocurile se organizeaza in weekend, sambata si duminica, in diferite locatii din Bucuresti si imprejurimi. In Ghencea, in padure la Dragomiresti, la Chimopar, etc.

    Multa lume confunda acest joc cu cel de PaintBall. Nu are nici o legatura. In airsoft, “armele” sunt copii fidele a celor reale, si in loc de vopsea se folosesc niste bile de 6mm de plastic.

    Daca te incanta ideea sa incerci asa ceva, te pot indruma catre cateva persoane care inchiriaza astfel de replici.

    Raspunde
  2. buzuc m 27 Mar 2014 @ 19:25

    putin aduce putin cu mama rusiei. ecaterina a II-a.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)