Sari la conținut

RCS&RDS nu mai poate difuza 10 posturi TV

RCS&RDS a fost somat marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), să intre imediat în legalitate şi să nu mai difuzeze, în pachetele sale, zece posturi TV, printre care Deutsche Welle, Italia 1 şi TF 24 , pe care le transmitea fără aviz, în cinci oraşe din ţară, printre care şi Bucureşti.

CNA a anunţat, în şedinţa de marţi, că a făcut un nou control în privinţa programelor TV retransmise de RCS&RDS, în urma unei sesizări primite din partea operatorului de telecomunicaţii UPC România. La şedinţa CNA au participat şi doi reprezentanţi ai companiei RCS&RDS – consilierul juridic Mihai Lucian şi un reprezentant al departamentului tehnic, Mircea Schneider.

În urma verificărilor efectuate, Consiliul a constatat că RCS&RDS continuă să transmită mai multe posturi TV fără a fi înscrise în avizul de retransmisie , în ciuda faptului că operatorul de telecomunicaţii a fost amendat, pentru aceleaşi abateri, cu 10.000 de lei, de CNA, în şedinţa din 25 februarie.

Continuarea pe mediafax.ro

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. octavian 23 Mar 2010 @ 16:26

    Ce oameni rai astia de la UPC :D

    Raspunde
  2. cristi 24 Mar 2010 @ 15:52

    spice tv no more.. :((

    Raspunde
  3. criserb 24 Mar 2010 @ 16:02

    Se pare ca nu e chiar asa ;)

    Raspunde
  4. raca 27 Mar 2010 @ 01:10

    Don’t worry, am auzit azi ca cica nu le-ar fi scos pe toate si de peste tot… inca o dovada ca doar prostii respecta legea :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)