Sari la conținut

RDS – RCS

Datorita serviciilor "ireprosabile" unii si-au batut putin joc de siteul RCS-RDS, l-au refacut dar nu asa cum a fost el ci din prisma clientului.

rds-rcs

Suntem o companie romaneasca si cu asta am spus cam tot. Dorim sa ne dati banii dumneavoastra si cam atat. Vreti calitate?

Vreti seriozitate? Vreti respect? Va rugam sunati la serviciul de relatii cu clientii si depuneti o sesizare. Va vom contacta noi telefonic.

Pentru a putea beneficia mai usor de serviciile noastre integrate de telecomunicatii, ne-am unit si am devenit o singura companie: RCS & RDS.

Eu sunt multumit de RDS, pana acum nu am avut nici o problema cu ei, asa ca pentru moment eu nu am de ce sa ma plang, mai ales ca am si preadisputatele posturi GSP TV si GSP TV2… nu ma uit la ele, dar le am :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. naty 14 Aug 2008 @ 08:48

    Te potzi declara un norocos!!! Vreo 3 luni dupa ce l am pus nu m am plans nici eu…dar dupa a inceput calvarul!!! Ii urasc din tot sufletul, dar ma complac in kkt-ul lor pt ca in zona mea au monopol si nu prea am ce face:(

    Raspunde
  2. octavian 14 Aug 2008 @ 10:52

    Eu am fost SUPER multumit de RDS-RCS!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)