Sari la conținut
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Cameleon 2 Jul 2009 @ 14:55

    Faneee! Tot respectu’ :)>- I feel yo’ pain!

    Raspunde
  2. Marius 2 Jul 2009 @ 19:35

    La fel le-as scrie celor de la Electrica locala, futu-i in gura sa ii fut cu caderile lor de curent de cate 1 secunda.

    Raspunde
  3. Croxxx 3 Jul 2009 @ 12:23

    Observ tendinta predilecta de a folosi forma “a-ti” inlocuind astfel “indoielnica”, ba mai degraba “arhaica” forma admisa de academie, “ati”.
    Probabil in curand “o sa se ajunga” cineva, la academie, care sa abroge “arhaismul” “ati”, inlocuindu-l cu, actual “futurista” forma “a-ti”. Probabil la acea vreme o sa mi se rada in nas, cum ca m-am opus “progresului”.

    Am fost un pic btw-topic, reclamatia in esenta nu lasa loc de comentarii. Am trecut probabil prin cele mai absurde, frustrante, chiar delirante as putea adauga, situatii. Nu doar in ro, doar ca in ro, ori a durat enorm sa se remedieze, ori nu s-au remediat, ori au degenerat in situatii si mai penibile (facturi negative romtelecom penru a compensa incompetenta “misheilor”… care nu a compensat indeajuns iar 0.5 RON eroare a lor, s-a transformat in 30 RON peste un an, cand au trimis recuperatorii).

    Asa ca … “Da-le foc Fane! daca asta te face sa te simti tu bine, doar asta conteaza pana la urma”

    Raspunde
  4. Corj Nelu 13 Jul 2009 @ 21:04

    buna seara! pe data de 13 o7 2009 la ora 24,30 bransamehtul a facut scurt si a cazut de la stilpul de retea! si nici pina in momentul de fata nu am curent electric! as vrea sa intreb? e vina mea ca trebuie sa stau fara curent electric! eu platesc facturile toate la termen! angajatii EON au fost dimineata si au spus ca se rezolva! dar din pacate nimic!! va rog luati masuri urgente, in aceasta privinta!! Sa ne facem datoria asa cum trebuie de cuviinta! cum este deviza : clientul nostru stapinul nostru! astept raspuns urgent!.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)