Sari la conținut

Revelion 2009

Pentru ca ne apropriem de anul nou, cu pasi repezi, vreau sa va intreb unde va faceti revelionul?

Anul asta, noi o sa-l facem la munte, mai exact la Straja, unde sper sa ne bucuram de multa zapada si sa ma dau cu placa, lucru pe care nu l-am mai facut de cca. 2-3 ani de cand mergeam cu prietenul Raca la Azuga.

Ca sa vedeti exact unde o sa putem fi gasiti, uitati-va in mijlocul pozei, e o cabana mica, cu acoperisul pana in pamant. Acolo o sa fim :P (e valabil si pentru cei  ce s-au incumetat sa vina cu mine si nu stiu unde mergem). Dupa cum le-am zis, locatia cabanei este f. buna, chiar pe marginea partiei :D

Mie personal nu-mi place sa fac revelionul intr-un restaurant sau intr-un apartament. Imi place la munte, m-am obisnuit asa. Cel mai misto e sa fii impreuna cu prietenii in varful muntelui, sa fii inconjurat de zapada, sa ai o cabana intreaga numai a ta, asa cum avem si noi anul asta.

Imi place sa ma prinda anul nou in pantaloni scurti si nu imbracat la 4 ace. Ahhh, nu-mi place in general la 4 ace, sa nu mai vorbesc de revelion cand dupa parerea mea trebuie sa fii lejer, sa fii asa cum te simti bine.

Vom fi la munte intre 31 decembrie si 4 ianuarie, din 5 ne intoarcem la munca, sper ca relaxati.

Voi unde va faceti revelionul?

Cautam pe google niste poze cu Straja si surpriza :) am dat de pozele lui tata, asa ca… daca doriti sa va faceti o idee despre Straja va recomand acest link… si aici partea a II-a.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. octavian 18 Dec 2008 @ 11:11

    Ce misto!

    Raspunde
  2. criserb 18 Dec 2008 @ 11:56

    Sa inteleg ca voi faceti revelionul acasa de nu ziceti nimic?

    Raspunde
  3. mybrainquit 18 Dec 2008 @ 13:13

    Innsbruck, tata, asta ar fi fost al 4-lea an in care mi-as fi facut revelionul in Straja. Anul trecut vreo 8 oameni am urcat pana la capatul teleskiului 5, ne-am pus skiurile in carca si am urcat pe jos pana pe vf. Straja, la vreo 2 ore de mers, desi il vezi bine, daca e vreme frumoasa. De acolo am stat un pic, am admirat Hunedoara si am luat-o pe jos prin tobogan. Depinzand de ce skiuri ai, iti recomand sa o iei pe acolo, ajungi fix la teleskiul 2, pe langa partia lupului, deci poti sa urci imediat inapoi.

    Raspunde
  4. octavian 18 Dec 2008 @ 13:37

    Ce pacat ca nu va intalniti :(

    Eu fac revelionul aici. Sper sa fie ok ca e prima oara cand merg acolo.

    Raspunde
  5. mybrainquit 18 Dec 2008 @ 13:59

    Daca vreti, prin februarie mergem p-acolo? Mai aduc si eu 2-3 oameni, luam o cabana 3-4 zile si dam la ski/placa?

    Raspunde
  6. Ghiocel07 18 Dec 2008 @ 21:32

    Se pare ca sunt ceva probleme cu parcarea si in poze nici nu e perioada de sarbatori.

    Raspunde
  7. mybrainquit 19 Dec 2008 @ 01:28

    Oho. Cand am plecat anul trecut (anul asta, tehnic), pe 2 februarie, am stat 3 ore in parcare sa ii cautam pe aia care ne blocasera masina si inca 2 pana jos, cu 5 la ora. Good times…

    Raspunde
  8. Pingback: La Multi Ani

Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)