Sari la conținut

Revizia de 66.666 km :)

Ieri am facut revizia, chiar daca cu o intarziere de vreo 4.000 de km.

Dupa ce am plecat de la revize pe bord aveam 66.666 km :) si i-am facut o poza, stiind ca Octavian iubeste sa vada atatia de 6 la un loc :P

66666

Normal revizia era cea de 60 mii asa ca am schimbat urmatoarele:

  • Ulei
  • Filtru ulei
  • Filtru aer
  • Filtru polen
  • Filtru motorina
  • Placute de frana

Piesele le-am luat de undeva de pe Lizeanu unde sunt cele mai mici preturi pentru masini. Va recomand si voua sa va luati piesele de acolo, sunt importatori directi ai multor marci.

In sfarsit fortosu e fericit :) acum merge foarte bine nu ca inainte de revizie cand mergea destul de infundat (era normal de la cat jeg stocau filtrele pe care nu le schimbasem la revizia precedenta).

Surpriza a venit de la faptul ca Alex (baiatul care mi-a facut revizia) mi-a zis ca am avut (sau am) niste soricei pe sub capota care mi-au ros ceva covoras pe acolo. Nu cred ca-i mai am… dar cine stie, am sa cumpar niste otrava sa dau pe acolo.

In concluzie am scapat de revize, acum trebuie sa o fac pe urmatoarea dupa 15.000 km, l-am cunoscut pe Alex, un super tip, foarte priceput care mi-a raspuns la multe intrebari si care sper sa ma ajute si de acum inainte cand am nevoie de ceva la masina, mi-am pus masina pe calculator si totul functioneaza perfect… deci sunt un om fericit :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. octavian 1 Oct 2008 @ 09:25

    am impresia ca ti poza asta la mine pe server… :-?

    Raspunde
  2. sip 1 Oct 2008 @ 16:28

    Soriceii …sunt foarte periculosi . Rod tot, iclusiv cablurile elecrice , si fereasca Dumnezeu de un scurt’ ai Grija

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)