Sari la conținut

Romanul e nesimtit

Deci chiar nu pot sa cred ca tu stai la bloc, ai ghena de gunoi la 7 metri de usa ta si tu iti lasi gunoiul in fata usii, in scara blocului.

Cat sa-ti fie oare de lene sa-l duci pana la ghena si sa-l arunci acolo unde e normal sa-l arunci?

Eu stau intr-o scara civilizata, destul de curata unde nu prea am avut probleme d’astea. Dar, de o vreme tot observ ca un vecin isi scoate gunoiul la usa si-l lasa acolo. Nici asta nu m-ar deranja, dar pute… pute toata scara…

Ma gandesc sa-l iau frumos si sa i-l intorc in fata usii pe pres, poate asa isi da seama ca locul gunoiului nu este acolo…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. MooNy 4 Feb 2011 @ 21:44

    Nu pot sa zic decat un go4it! Pana nu se caca (ma scuzi) cineva la usa lui nu cred ca va realiza. Apropos, nu mai scrie metri cu doi de i ca ma zgarie la osu` vesel (just a thing i am obsessed about) :D

    Raspunde
  2. iYli 4 Feb 2011 @ 21:54

    Nasol moment. Nu stiu ce sa spun, la mine in scara nu e cazul. Si daca stau baietii in scara si fumeaza sau beau o bere, la plecare lasa curat. :)

    Raspunde
  3. DAD 4 Feb 2011 @ 22:10

    I dare u!Serios…Sotul asa a rezolvat problema cu vecina dupa palier care avea aceeasi fobie de a isi lasa gunoiul la usa.

    Raspunde
  4. Ave 4 Feb 2011 @ 22:17

    …Sau suna la el|ea la usa si da-i o cutie cu 250 g de sare: “V-am adus niste sare, sa puneti sa nu vi se imputa gunoiul!”

    Raspunde
  5. octavian 4 Feb 2011 @ 23:05

    Sunt sigur ca nu si-l lasa el, il lasa un vecin ca sa ii faca rau

    Raspunde
  6. Manuel 5 Feb 2011 @ 00:11

    E posibil ce a zis si Octavian. Eu propun o solutie stil ninja: scrii pe un bilet si il pui in tocul usii, in asa fel incat sa nu poata citi ceilalti. Poate asa se simte. Daca nu, confruntare directa.

    Raspunde
  7. ionu 5 Feb 2011 @ 00:36

    exact asta faceau din cand in cand maicamea si taicamiu

    le-am tot spus, dar degeaba

    ai mei nici nu inchideau usa cand mergeau la baie
    suflau nasu si aruncau servetelul in wc fara sa mai traga apa
    eu cand intram in baie, imi venea sa vomit cand vedeam servetelul

    tot am spus, dar degeaba

    asa ca, am trecut la atac violent si i-am invatat minte

    pur si simplu am demontat usa cand nu erau acasa si le-am spus ca “si asa nu o foloseati”
    si la faza cu servetelul, de cate ori ii prind cu treburi dastea, de atatea ori golesc cate un spray in baie ca sa nu mai aiba curaj sa intre :))

    deci, da, e nesimtit romanu; dar … asta e din cauza ca toti suntem nepasatori; daca iei atitudine, ii schimbi pe cei din jurul tau

    Raspunde
  8. criserb 5 Feb 2011 @ 02:38

    @MooNy – 10x, am sa tin minte :) (sper)

    @Ave – Buna asta, am notat. Sa vad ce metoda am sa aplic daca mai vad asa ceva :P Iau in considerare propunerea ta ;)

    @octavian – 100% asa ar zice si vecinul daca l-as intreba :P

    @ionu – tara faza cu usa, am ras ca prostul :))

    Raspunde
  9. Berta 5 Feb 2011 @ 11:19

    la noi pe scara, s-au pus becuri cu senzori (asta de reo 3 ani), si avem un vecin, care pur si simplu nu vrea sa schimbe nicidata becul de pe scara. Nu costa mult un bec, dar macar gestul asa in sine.. ma rog. si ultima oara cand s-a ars becul, am vorbit cu ceilalti 2 vecini in afara de el, de pe palier, sa nu schimbe becul orice ar fi. Pur si simplu era nesimtire. si 2 saptamani am asteptat sa schimbe ala becu’ si nimic.
    si pe urma m-am saturat si am scris o mica poveste despre cum zana becurilor a venit si cand a vazut ca nu are bec cu care sa il inlocuiasca pe cel ars, a plecat si a lasat scara in bezna totala. :)) am lipit-o pe scara, fix in dreptul becului. au ras vecinii de nu au mai putut, dar ala nu a schimbat becu’.. :)) (ps. scuze ca am repetat de atatea ori ‘becul’ :P)

    Raspunde
  10. tudorashche 5 Feb 2011 @ 12:09

    Ionu cum sa zici asa ceva de maicata si taicatu?:))…sa lasam asta…
    Da romanu` e nesimtit fara limita, asta cu gunoiul e 0,00001% din ce facem.
    Romania e o groapa de gunoi in primu rand.:):D
    N`ai cu cine ba, niste tarani.:D cam asta`i sloganu`
    Multa bafta.

    Raspunde
  11. Oana 5 Feb 2011 @ 12:34

    cristi mie mi-au furat babele presul de la usa in ziua in care l-am pus…de ce te miri ca isi lasa gunoiul la usa? poate pe ei nu ii deranjeaza…
    cred ca totala lumea foloseste saci de gunoi sau macar niste pungi, numai vecinii mei nu… mai stii cum puneau ai nostrii ziare pe fundul galetii? ^#(^ asa se face si acum… am zis ca o sa le iau eu saci de gunoi ca poate ei nu isi permit…numai sa nu mai vad zoaie insirate pe la ghena.

    P.S. – acum presul este lipit cu silicon (dar…cred ca au incercat sa il dezlipeasca pt ca un colt se vede ca s-a tras de el)

    Raspunde
  12. criserb 5 Feb 2011 @ 17:51

    @oana – Pai cumpara-le mai Oana si niste presuri ca sa scapi de o grija :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)