Sari la conținut
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. GGD 5 Aug 2009 @ 12:26

    Pai poza este facuta in intersecte la Budapesta (nu stiu exact cum se numeste acum acolo). Probabil ca au scris asa mare ca sa stie lumea ca e aceasi shaormerie cu cea din Dristor.

    Raspunde
  2. Adina 5 Aug 2009 @ 12:41

    In intersectie la Budapesta (intre Tineretului si Piata Unirii). Trec pe acolo in fiecare zi in drum spre birou, insa niciodata nu am vazut imbulzeala… poate lumea inca se gandeste daca e pe bune sau nu.

    Raspunde
  3. InnOcente 5 Aug 2009 @ 13:10

    Care-i problema ta? Shaorma super bună de la ei şi sunt atât de aproape acum :d

    Raspunde
  4. criserb 5 Aug 2009 @ 14:26

    Pai problema e ca daca m-a trezesc mahmur intr-o dimineatza si vad ca scrie Dristor ma gandesc ca sunt acasa… si acolo nu sunt nici acasa nici la Dristor :)

    Si apropo, shaorma nu face bine ;) chiar daca e buna :P mai rarut ca e mai sanatos :P

    Raspunde
  5. Oana 5 Aug 2009 @ 15:33

    Cristi, pt cei care nu cunosc Bucurestiul, s-au montat anul trecut indicatoare cu denumirile cartierelor (gen: “cartier 1 Mai”).
    Astia de la saormariile Dristor si-au creat un brand. De ceva timp au si livrari la domiciliu….insa oamenii tot la vechiul Dristor se duc. Acolo e mereu coada.

    Raspunde
  6. criserb 5 Aug 2009 @ 16:10

    Oana – au de mult livrari la domiciliu dar nu stiai tu ;)

    Si sa nu mai vorbim de shaorma ca mi se face foame :D

    Raspunde
  7. abysor 22 Oct 2009 @ 17:50

    Cea mai buna shaorma, este cea de la intersectia cu Budapesta si Unirii. Acolo este facuta poza. Nu stiu daca are sau nu vreo legatura cu cea din Dristor, dar asta este cea mai buna. Servire impecabila, calitatea excelenta de nota 20.

    Raspunde
  8. Catalin 17 Nov 2009 @ 01:14

    cea mai buna shaorma este defapt la genin pe floreasca shorma mai buna ca acolo n-am mancat in viata mea..recent varul patronului de acolo a deschis un alt genin in 13 septembrie la intersectie cu drumu sarii , e foarte buna si aici dar nu bate originalul

    Raspunde
  9. Andreea 30 Mar 2010 @ 18:32

    Da intr adevar poza este facuta intre unirii si tineretului adica bd dimitrie cantemir.nu are nicio legatura cu cea de la dristor si nici shaorma nu este cine stie ce este cam mica si cam scumpa si nici gustul nu este stralcit dar chiar este coada tot timpul si noaptea.cea de la floreasca este cea mai buna, de la genin.

    Raspunde
  10. criserb 30 Mar 2010 @ 18:53

    Hmmm eu nu am mancat la Genin dar parca prea o laudati :) Tre’ sa o testez

    Raspunde
  11. GGD 30 Mar 2010 @ 22:13

    Cu cea mai mare incredere! Nu sunt la fel ca si gust, dar din ambele parti sunt bune.
    Imi aduc aminte prin 2008 (sau 2007), ma duceam seara cu niste prieteni si era shaormeria Genin si langa ea o alta shaormerie. La Genin era coada de trecea prin fata celeilalte shaormerii. :d
    Cand intr-o seara, coada la shaormeria aia. Cei de la Genin aveau 1 luna concediu de odihna. Am luat de acolo,dar nu am mancat-o. :d
    Mai era o shaormerie buna in Drumul Taberei, langa piata din Valea Ialomitei sau langa Hanu Drumetu! ;) Acum sunt langa spitalul Sfantu Ioan baietii.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)