Sari la conținut

Sa nu-i injuram pe astia cu carutele?

caruta

Mergeam spre Ploiesti pe DN1 iar la un moment dat, aproape de Ploiesti ne sare in fata o caruta PE BANDA A II-A. Fara sa se asigure, fara sa faca un semn, direct pe banda a 2-a. Noi am reusit sa franam pana in ea, dar tipul din fata cu masina neagra nu a reusit. A iesit pe contrasens si a depasit, doar ca sa nu intre in caruta.

Imediat dupa depasirea celui cu masina neagra, venea din fata politia. Credeti ca a oprit sa ii zica ceva idiotului? Nu… si-a vazut de drum.

Ar merita batuti. Si politistii si astia cu carutele. Nu-si dau oare seama ca pun in pericol viata participantilor la trafic? Bine ca politia sta prin boscheti sa ne prinda cu radarul dar de ce pm nu vegheaza la siguranta circulatiei? Nu asta e menirea lor?

caruta1

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. william 23 Oct 2011 @ 23:22

    eu in plin centru in tg mures am patit ceva asemanator;

    o fufa a iesit din parcare direct pe banda 2 si ma aruncat pe contrasens;

    am dat fata in fata cu politia;

    aia opresc, se dau jos si incep sa urle la mine;

    la care eu: da du-te in …. mea dupa proasta aia ce stai !

    hai pa !

    Raspunde
  2. Yamasha 24 Oct 2011 @ 00:13

    DN1 Romanesti cred….aceeasi problema aseara…nicio treaba n-aveau..

    Raspunde
  3. nutecred 24 Oct 2011 @ 09:19

    daca ii intrebi pe politisti de siguranta rutiera si fluidizarea traficului spun ca astea tin de destin si noroc si ei nu au nicio treaba. ei sunt politisti ca sa scrie procese verbale. atat.

    Raspunde
  4. Alex 24 Oct 2011 @ 11:31

    Eram pe undeva prin Harghita si desi stiam ca e politie prin zona am depasit o caruta frumos pe linia continua, sa vedem ce zice politia, ca de abia asteptam sa ma iau in gura cu ei. S-au facut ca ploua, m-am facut si eu ca ploua si mi-am continuat drumul.
    Clar pe drumuri nationale, in municipii (nu mai stiu daca si in orase simple) nu ai voie cu caruta (vorbind strict legal, nu cum se petrece). Ce nu am inteles exact este cum sunt tratate drumurile nationale din interiorul satelor sau alte localitati de rang inferior…
    In rest poti sa-i lovesti linistit, atata timp cat respecti viteza legala din acel sector de drum. Dar din pacate iti faci praf masina si e pacat.

    Raspunde
  5. Alex 24 Oct 2011 @ 11:35

    De fapt cred ca-mi creste nasu, acuma mi-am adus aminte. La unguri nu cred ca era si o caruta, doar o “turma” de cai (nu stiu daca turma e cuvantul potrivit, dar grupare parca suna prea pompos). Imi venea sa trag si niste claxoane sa-i sperii pana se satura, dar am zis sa am macar eu mai multa minte decat idiotii care plimbau caii pe ditamai drumul national.

    Raspunde
  6. Etravel 24 Oct 2011 @ 18:38

    Soseaua aia pana in Ploiesti este plina de dementi cu carute. Tot asa ne-a sarit unul in fara, venind de pe contrasens, acum trei saptamani. Mi se pare ca eram pana in Romanesti. Era dimineata, sapte si un pic, nori, totul gri. Nenorocitii nu aveau nici un fel de element reflectorizant pe dricul respectiv si dadeau bice cailor (se gandeau in dementa lor ca e un fel de acceleratie, pare-mi-se) fara sa se uite la trafic. I-am ferit in ultimul moment.

    Raspunde
  7. 1nu 24 Oct 2011 @ 21:58

    A semnalizat înainte să iasă pe banda a doua, era calul cu limba scoasă pe partea stângă, doar că nu se vedea de fân.

    Acum serios, pe mine erau să mă omoare niște dobitoci din-ăștia. Noapte, am văzut ceva suspect în depărtare în lumina farurilor, am încetinit. Era o căruță nesemnalizată care intra pe câmp, iar din spatele ei ieșea o țeavă lungă care ajungea până pe contrasens. M-am urcat pe frâne și am oprit la timp, altfel deveneam „Șoferul fără cap”.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)