Sari la conținut

Sa votez cu UDMR?

Nu-mi pasa de nici o culoare de alegerile ce urmeaza sa fie saptamana viitoare, asa ca nu am sa ma duc la vot cum probabil o sa faca 64% din populatia tarii. Retineti, am pronosticat o prezenta la vot de 36%, sa vedem cata dreptate am.

testeaza-ti-votul1

Cu toate ca nu-mi pasa am intrat pe Testeaza-ti VOTUL, un site care dupa un nr de 30 de intrebari iti zice de ce partid esti mai apropiat…

Vedeti mai jos ce mi-a iesit mie…

testeaza-ti-votul

Habar nu am de promisiunile/minciunile/idialurile partidelor, dar inclin sa cred ca ungurii au cea mai mare dreptate. La ei e mult mai bine, sunt mult mai civilizati ca noi. Ei merita sa fie in UE noi NU.

Oare nu ar fi mai bine daca ne-ar conduce ungurii? Nu prea-i suport… dar… dar… sunt mai civilizati ca noi si ca o constatare dupa ce am vizita de N ori Ungaria este mult deasupra noastra…

Cum se vede in graficul de mai sus convingetile mele se indrepata spre ei, spre UDMR.

Oare sa-mi schimb opinia, sa ma duc totusi la vot si sa votez cu UDMR?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. sip 24 Nov 2008 @ 10:27

    M-am testat si eu si rezultatul este aici

    Raspunde
  2. ama 24 Nov 2008 @ 11:47

    eu cica ar trebui sa votez cu PD-L :-?

    Raspunde
  3. raca 24 Nov 2008 @ 12:44

    Nasol ama, imi pare rau pentru tine… Dar hai ca poate nu e chiar asa de grav, o mai gresi si site-ul ala :D

    Criserb, clasamentul tau e aproape corect. Doar ca primele doua locuri ar trebui sa fie mult mai detasate de restul si putin invers :P (adica pe la >70%, cum mi-a iesit mie).

    Raspunde
  4. ama 24 Nov 2008 @ 14:54

    @raca: care crezi tu ca ar fi alegerea corecta? :p

    Raspunde
  5. Canalia 24 Nov 2008 @ 15:46

    Si eu tot cu UDMR votez, chiar daca zice lumea ca vor sa ne fure Ardealul. Macar nu vor sa ne fure banii, ca Nastase, Tariceanu, Vantu si restul politicienilor.

    Raspunde
  6. octavian 24 Nov 2008 @ 18:25

    Daca votati cu UDMR va iau gatu’ !!!

    TRAIASCA PARTIDUL ROMANIA MARE ! :D

    Raspunde
  7. Ghiocel07 24 Nov 2008 @ 20:34

    Testul spune ca trebuie sa votez cu portocalii. De cand DP-L are aceasta culoare nici portocalele nu-mi mai plac. Din pacate se pare ca voi vota cu ei, datorita persoanelor. De la rosii si galbeni persoanele sunt un dezastru. Tu Criserb oricum nu poti vota. Se voteaza numai in localitatea de domiciliu.

    Raspunde
  8. octavian 24 Nov 2008 @ 20:50

    ma miram eu de ce sa da criserb mare ca nu voteaza, defapt nu are voie :))

    Raspunde
  9. Adrian 28 Nov 2008 @ 03:14

    Desi in mod normal as spune sa ne ia si ungurii si tatarii si dracu’ numai sa ne ia cineva care sa ne civilizeze am totusi o retinere cand vine vorba de UDMR. N-am nimic cu ungurii si cu mama lor, dar am cu UDMR care e o mizerie de partid cu concepte si idealuri perverse si total retarde.
    Anyway… raman la parerea ca indiferent cu cine votam si indiferent cine castiga… tot ai mai marii bogatasi ai lumii ne conduc. Ar fi culmea sa nu fie asa. :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)