Sari la conținut

Salutari din Amsterdam

Astazi am fost mai mult pe drumuri, am plecat din Bucuresti pe la 2 si la 4 (ora lor, ora noastra 5) am fost in Amsterdam. Am avut parte de un zbor foarte ok cu KLM, chiar nu am de ce sa ma plang, cu toate ca eu v-am mai zis ca nu prea imi place mie cu avionul.
Nu am sa va mai povestesc acum prea multe, este tarziu si aici si maine avem o zi lunga in care vrem sa vizitam una-alta.
Sa nu uit, vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au dat un sfat pe facebook cu privire la “ce am de facut prin Amsterdam“. Foarte utile sfaturile voastre si interesante articolele recomandate.
Acum va las cu niste poze facute astazi cu telefonul. Poze mai frumoase o sa va arat cand ma intorc in tara, probabil atunci o sa am si mai mult timp sa-mi pun gandurile aici pe blog.

image

image

image

image

image

image

image

Momentan atat. O zi lunga in care am fost destul de mult pe drumuri. Trei ore cu avionul, inca vreo juma de ora cu trenul de la aeroport pana la gara centrala, si apoi am mai mers si cu tramvaiul. Apropo, nu se stie cand aveti nevoie, un bilet la tren costa 3.9€ iar unul la tramvai 2.9€.
Daca tot v-am zis de drum, atunci trebuie sa va spun ca ne-am si ratacit putin, a facut tramvaiul dreapta, pe neasteptate :p, si am fost nevoiti sa coboram si sa o luam pe jos. Noroc cu googe maps ca am vazut ca nu eram departe de hotel si ne-a ghidat bine. Acum ramane de vazut si cat o sa ne coste distractia asta, deh, datele in roaming nu sunt prea ieftine :)
O seara frumoasa sa aveti si sa ne vedem/citim citit bine.
Daca mai aveti sfaturi pentru noi, ce trebuie sa vedem, unde trebuie sa mancam, ce nu trebuie ratat, lasati un comentariu ;)
P.S. Daca vedeti greseli prin post va rog sa le ignorati, scriu de pe telefon si zic eu ca am o scuza.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Ghiocel07 9 Nov 2013 @ 11:42

    Eu v-am urmarit zborul pe net….Sa-mi spui la ce ora plecati sa pot intra in “urmarire generala” :) Pana atunci distractie placuta, sa vedeti cat mai multe si aveti grija de voi.

    Raspunde
  2. corina 9 Nov 2013 @ 11:59

    Eu una consider foarte utile recomandarile lui Alex Filip. Dupa ce l-am descoperit, chiar i-am spus ca, de acum incolo, o sa astept sa viziteze el un anumit loc si sa scrie despre asta, si de-abia apoi voi pleca eu (si am vb serios)…
    http://turistu.ro/2010/10/o-saptamana-de-neuitat-petrecuta-in-tarile-de-jos/

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)