Sari la conținut

Salutari din Viena

Am ajuns acum juma’ de ora la Viena, dupa vreo 750km. Am plecat dimineata din Baisoara unde am sarbatorit zilele lui Zaiu. Inca o data si pe aceasta cale La Multi Ani Ovi!

Drumul a fost foarte bun, vremea se pare ca tine si ea cu noi. O temperatura medie de 18 grade si un cer senin cu soare. Sper sa o tina tot asa. Maine ramanem in Viena si vrem sa vizitam Muzeul Tehnicii si sa urcam in Donauturm. Poate ajungem si la un mic shopping la Viena Sud, dar mai vedem.

Pe drum, am constatat cu placere ca partea de vest a tarii, de la Cluj spre Oradea e mult mai civilizata si curata decat zona Bucurestiului, zona asa de familiara noua. E de bine. Credeam ca toata tara e plina de jeg, dar nu e chiar asa, Ardealul e chiar frumos si foarte curat. Cel putin asa l-am perceput noi din mers.

Si ca o ultima observatie, am lasat pentru prima data 500 ron la peco. Am bagat benzina si am luat 2 cartuse de tigari, plus niste sandwich-uri. Oricum mult… stiu, nu e bine ca fumam, dar na… o sa ne lasam si noi intr-o zi.

Gata, a iesi Dana de la dus, v-am lasat. Ne mai “citim” zilele astea. Octavian o sa ramana seful blogului asa ca va rog, nu-l suparati :)

Salutari din Viena :*

P.S. Netul e moca, dar merge rau, foarte rau :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. A.Dragos 4 Oct 2010 @ 07:14

    Salutare!!

    Concediu placut! :)

    Raspunde
  2. sip 4 Oct 2010 @ 09:38

    Mai ce obiective v-ati ales ???

    Raspunde
  3. sip 4 Oct 2010 @ 09:40

    Atentie daca va sculati pe la 12 nu mai dati banii si la Muzeul tehnicii… prerea mea !

    Raspunde
  4. iulisir 4 Oct 2010 @ 19:22

    Cum iti spuneam, daca ai timp, du-te sa vezi Halstatt, ai aici un preview http://www.google.ro/images?q=hallstatt si aici http://www.revistafelicia.ro/articol_1003954/hallstatt_colectie_de_istorie_si_romantism.html – e un orasel superb, acolo se fac poze pentru calendare.
    Eventual, poate iti mai aduci aminte de la istorie de cultura Hallstatt (oraselul are o istorie de 7000 de ani – are si un mic muzeu, in centru).

    Raspunde
  5. octavian 4 Oct 2010 @ 21:17

    la cat mai multe poze reusite! drum bun in continuare!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)