Sari la conținut

Samsung face mișto de Apple, Microsoft și Amazon

O reclamă foarte mișto în care Samsung ia peste picior concurența, punctând așa cum trebuie pe unele detalii. Nu pot să zic că sunt fan al vreunei tablete, sunt ani de zile de când mă tot chinui să-mi dau seama dacă o tabletă poate fi cu adevărat utilă la ceva, dar pot să vă spun că spotul de mai jos chiar îmi place. Și nu pentru că Samsung face mișto de concurență, îmi place pentru că așa este normal să fie un spot care vrea să scoată în evidență ceea ce are în plus un anumit produs față de altul.

https://www.youtube.com/watch?v=6D4MDaWVevY

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Pientru 21 Mar 2014 @ 18:37

    Misto facem cu totii cred, insa e distractiv daca se face bine si daca nu este cu vrun proces:)) parca a o firma care a dat cateva basculante cu monezi:)).
    Insa na , acuma depinde de fiecare cum o face si cum interpreteaza si desigur cat de evidenta e treaba:)).

    Raspunde
  2. un om 21 Mar 2014 @ 18:52

    dar de ce nu zice nimic de momentele alea cand pur si simplu androidul refuza sa raspunda sau uita ca o poza se deschide cu o anumita aplicatie si o deschide cu softul default (galery) sau…
    Da iti faci reclama la un produs bun dar daca ajungi sa faci asta comparandu-l cu concurenta asta inseamna ca produsul concurentei e un pic inaintea ta (din varii motive).
    Eu unul m-am convins eu nu sunt facut pentru android. (nu ziceti mactard inca, windows nu e chiar asa retard cum il cred unii in plus faptul ca vine doar pe anumite platforme hardware il face ceva mai stabil.)

    Raspunde
  3. Marius 22 Mar 2014 @ 00:00

    Au uitat sa ne arate cum se blocheaza si agata Android-ul cand ti-e lumea mai draga.. si nu e vorba de device-uri low-end de $50.

    In caz ca va intrebati de ce parte a baricadei mai aflu.. am 2 tablete si 2 telefoane, toate cu Android, toate Samsung.

    Raspunde
  4. Marius 22 Mar 2014 @ 00:01

    @Marius – Ah.. dupa aia am citit si restul de comentarii.. nu-s singurul cu parerea asta.. doar ca eu am ramas de partea Android. Pentru ca sper la mai bine, si pentru ca dupa parerea mea avantajele depasesc dezavantajele.

    Raspunde
  5. criserb 22 Mar 2014 @ 12:11

    @Marius – au și avantaje și dezavantaje, exact așa cum zici, dar sunt net superioare (părerea mea – pentru ca nu vreau să-mi pun iar in cap iphone-iștii) celorlalte. Se mai blochează, dar pe mine mă bucură și simplul lucru că nu am nevoie de itunes când vreau să îmi folosesc telefonul sau tableta pe post de stick. Nu am nevoie de o aplicație în plus pentru sincronizare, totul merge rapid și corect.

    Mai sunt, dar sincronizarea asta a fost bomboana de pe colivă când am renunțat eu la apple. Și din câte știu și acum povestea este la fel cu ei. Windows-ul mobil este și el ok, dar au prea puține aplicații…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)