Sari la conținut

Samsung lansează Gear S și îmbunătățește experiența dispozitivelor purtabile

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi lansarea Samsung Gear S, un dispozitiv ce face parte din noua generație a accesoriilor smart. Noul Samsung Gear S vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu o experiență modernă și smart, prin conexiunea 3G și funcțiile optimizate pentru cât mai multă libertate de mișcare.

Ecran curbat Super AMOLED, lider în industrie

Samsung Gear S are un ecran curbat Super AMOLED de 2 inci cu o interfață ușor de utilizat. Dispozitivul le permite utilizatorilor să citească mesaje și notificări. Design-ul modern și curbat al Samsung Gear S stă confortabil pe încheietura mâinii, în timp ce opțiunile de personalizare a ecranului și brățările care pot fi schimbate pot fi o extensie a stilului personal.

Samsung Gear S permite conexiuni 3G, Bluetooth și WiFi, oferindu-le astfel utilizatorilor posibilitatea de a rămâne în permanență informați și de a primi notificări de la rețele sociale, calendar și aplicații, chiar și atunci când nu au telefonul în apropiere. În plus, aceștia pot răspunde rapid mesajelor primite folosind tastatura de pe ecran sau funcția optimizată de voce.

Odată cu Gear S, Samsung a anunțat astăzi și noile căști Gear Circle. Atunci când se conectează cu un smartphone, Gear Circle le permite utilizatorilor să primească apeluri telefonice, să asculte muzică și să inițieze comenzi vocale printr-o conexiune Bluetooth. Gear Circle dispune de un mecanism de închidere magnetic care se prinde în jurul gâtului atunci când nu este în funcțiune, precum și de o funcție de vibrație care le semnalează utilizatorilor apeluri telefonice primite și notificări.

Mai jos vedeți și un prim review.

https://www.youtube.com/watch?v=XGvfQA6UsIw

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Adrian 28 Aug 2014 @ 21:05

    Chiar crezi ca merita promovati cei de la Samsung? Stii experienta mea cu ei, pentru mine Samsung conduce detasat in lacomie si nepasare fata de clienti.

    Totusi, daca afli cumva, sa-mi zici si mie cate din functiile promovate de tine mai sus sunt doar pe hartie, in realitate neexistand. Si cate dintre functii merg doar daca iti cumperi ultimul model de telefon/tableta/tv Samsung (desigur asta urmand s-o afli dupa ce cumperi gadgetul, incercand sa descarci aplicatia respectiva din playstore).

    Raspunde
  2. criserb 28 Aug 2014 @ 21:48

    @Adrian – așa se întâmplă când tu vrei să ai primul un produs nou lansat :P

    Raspunde
  3. RoxanaM 28 Aug 2014 @ 21:57

    Vorba aia, competitia naste progres :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)