Sari la conținut

Scaraoschi – Salonu’ lu’ dracu

M-am pus cu dracul si uite ca nu mai scap de el :P dar uite totusi si partea interesanta: invidia si rautatea dintre anjagate.

Cristina sau Alexandra, cum vreti voi sa-i ziceti (e aceiasi persoana) ridica in slavi maretul salon cu nume de drac la care m-am tuns (daca pot sa-i zic asa) si eu la un moment dat. Probabil ca e angajata acolo, sau poate chiar mai mult… nu stiu si nici nu-mi pasa, e normal sa incerci sa lauzi locul in care lucrezi…

Partea cu ura dintre femei, cea mai interesanta, acum vine. Ascunzandu-se in spatele unui alt “nume” isi jigneste o colega, in acelasi timp defaimand chiar salonul… cine ar vrea sa mearga la “cea mai proasta manichiurista” ?

scaraoschi2

scaraoschi1

Pentru a nu exista confuzii am pus comentatiile aici sa se vada ca e vorba de acelasi IP :P

Deci Cristina nu ti se pare aiurea sa lauzi salonul cu “cea mai proasta manichiurista”? Iar daca vrei sa-i zici ceva Andreei nu ar fi mai bine sa i-o zici personal si sa nu va spalati lucrurile in public?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Cami 18 Mar 2009 @ 14:23

    DA tu ce ai cu saraca fata, de ii divulgi IP-ul? Puteai sa o tragi de urechi fara sa pui asa pozele. Vezi ca o sa ne simtim “neprotejati” cand postam pe blogul tau. :d De aia postez eu de la 4 calculatoare, sa nu stii cine sunt >:)

    Raspunde
  2. Dana 18 Mar 2009 @ 15:26

    nu e chiar asa, Cami! iar acea domnisoara sau doamna (sper sa cunoasca noua lege si sa inteleaga folosirea acestor apelative :p) o merita cu varf si indesat. In ziua de azi omul nu mai are dreptul la opinie? da, opinia lu Serb este cea de mai sus ..si ce? asa ca domnita draga daca lucrezi acolo e fix treaba ta (poate iti place sau poate nu ai ce face ) dar nu fi parsiva …si mai ales nu te incurca in comentariile tale.

    Raspunde
  3. alina 18 Mar 2009 @ 19:31

    nu stiu cum e cu link-urile astea dar problema e ca eu chiar am fost la manichiura acolo si nu am fost multumita de andreea asa ca nu cred ca asta e o problema

    Raspunde
  4. raca 18 Mar 2009 @ 21:02

    Oricum discutia e in van. Noi stim cu totii ca Criserb este adevarata
    “cea mai proasta manichiurista”.

    Raspunde
  5. criserb 18 Mar 2009 @ 23:16

    =)) Bravo ma :P chiar nu te pot contrazice acum :)

    Raspunde
  6. roxy 8 Sep 2009 @ 14:11

    Esti tare criserb…

    Raspunde
  7. eduardo 10 9 Sep 2009 @ 12:04

    ce de intrigi :> …
    ar trebui sa scrii o carte : “Cea mai proasta manichiurista (lucreaza la Scaraoschi)” sau “Gossip makeup-artists” ;))

    Raspunde
  8. ana 27 Apr 2010 @ 18:44

    cea mai tare manichiurista de la salon scaraoschii rusoaica sau moldoveanca cum vreti sa o numiti brabo tare de tot.

    Raspunde
  9. mada 27 Apr 2010 @ 22:59

    LA SCARAOSCHI manichiurista buna,MA FACI SA RAD?:d :d :d

    Raspunde
  10. ana 28 Apr 2010 @ 08:54

    da rizii cit vrei draga …… tu cred ca faci mai bine ..tu stii ca sa dai cu :-@ doar atit dar alceva nu cred ca stiii ….. ced ca lucrezi pe acolo si ceva nu tia covenit la ea, si de aia comentezi:))

    Raspunde
  11. ANDREEA 29 Apr 2010 @ 15:49

    INTRADEVAR MIAM FACUT SI EU PEDICHIURA LA SCARAOSCHI LA O RUSOAICA NINA O CHEAMA SI PE BUNE MIA FACUT O PEDICHIURA PE CINSTE …….. ACUM NU DE MULT AM TRECUT PE LA SCARAOSCHI SI AM INTREBAT DE EA SI MIAU SPUS CA NU MAI LUCREAZA:(( IMI PARE FOARTE RAU …… STIE CINEVA CUM SA O GASESC????????

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)