Sari la conținut

Schimbari

Ora 3 a devenit ora 2, cel putin asa spune calculatorul meu… Nu pot sa dorm… desi imi e somn, asa ca ma gandesc sa “delirez” putin pe blog. El singurul este cel care ma intelege si ma suporta asa cum sunt…

Ce usor se schimba ora… hop-tzop si din 3 s-a facut 2… ce greu sunt de schimbat atatea alte lucruri…

Ia sa vedem… daca ar fi sa fac o schimbare, nush de ce as face asta dar sa presupunem ca as face-o.

Ce as putea sa schimb la mine…. hmmm… as putea sa imi schimb ora de trezire… asta nu ar fi rau :) As putea sa ma apuc sa citesc niste carti… la naiba… asta chiar nu as face-o :P… as putea sa imi schimb masina… jobul… dar de ce as face-o? As putea sa-mi schimb echipa favorita… NU, nu as putea :P… as putea sa ma prefac vesel atunci cand sunt trist… da, as putea… dar la ce mi-ar folosi? As putea sa ma las de fumat… asta ar fi un lucru bun dar… caut un motiv intemeiat… inca nu l-am gasit :)

Apropo, nu stiu daca v-am zis dar m-am lasat de cafele… nu mai beau cafele de cca. o luna :D Daca vreau pot ;)

Ce-as mai putea schimba? hmmm… numarul de telefon? :) nahhh… cum mai dau fanii de mine? Programul de la TV il schimb acum ca ma enerveaza :D… as putea sa nu mai scriu pe blog? dar de ce ash face-o? cum imi mai aduc eu aminte peste anii de toate tampeniile pe care le-am scris aici… de fiecare intriga… de fiecare rautate… de fiecare lauda… de sine :D sa-mi iau un caine? nu… il am pe Raca :) Nu stiu… probabil ca as putea sa insir o multime de lucruri pe care le-as putea schimba, orice este posibil pana la urma daca vrei ceva… dar nu cred ca are rost… de ce sa schimb ceva?

Sa vedem ce nu as schimba pentru nimic in lume… hmm… parintii… ei sunt niste deosebiti, sunt singurii care ma suporta de 28 de ani neconditionat… Tara! da, imi iubesc tara, chiar daca imi plac altele mult mai mult nu as schimba-o…  prietenii… am cei mai buni prieteni, o prietenie se construieste cu greu… si se pastreaza cu sacrificii…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. boo 28 Oct 2007 @ 04:42

    ba serb nici io nu prea am ce face la ora asta si imi descarc niste filme….si ma uit sa imi cumpar niste “visors” ca nevasta-mea nu suporta tv-ul si io nu pot sa adorm fara tv….

    aaa….si ai auzit de tastatura virtuala?…..ti-o potzi lega la telefon si e foarte cool

    Raspunde
  2. Xena 28 Oct 2007 @ 13:39

    Felicitari pt nevasta Boo!! E f dragutza. Dar tu esti cam schilod, ce-ai patit? Casa de piatra si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!

    Raspunde
  3. boo 28 Oct 2007 @ 17:36

    merci xena…..dar cine e xena…..?

    Raspunde
  4. sip 28 Oct 2007 @ 19:06

    Numai pt ca te suportam de 28 de ani …”nu-i schimbi”….. ???
    Noroc ca nu am citit postul cand eram la Viena … asa ai ratat camasile …:o

    Raspunde
  5. Ghiocel07 28 Oct 2007 @ 20:33

    Ti-a cumparat SIP camasi si eu nu stiu ?

    Raspunde
  6. criserb 29 Oct 2007 @ 01:18

    @boo – Xena = Ioana

    Raspunde
  7. Valy 30 Oct 2007 @ 09:18

    Cristiane imi place ca esti un melancolic si in acelasi timp esti unul din putiniii care mai apreciaza ceea ce au : Parintii! carora by the way le transmit salutari!
    Ce pot sa zic : faina initiativa cu acest site , Bravo tie!
    Nu uita un singur lucru:
    Fericiti nu sunt aceeia care au de toate si nu stiu sa aprecieze ci acceia care se bucura de cel mai mic nimic pe care au sansa sa il aiba langa ei.
    ” In viata Totul e sa Vrei
    Iar daca nu ai Reusit
    Inseamna ca NU ai Vrut Indeajuns!”
    Bafta multa si astept semne de la tine pe site-ul meu foto ( m-am apucat si de asa ceva):
    http://www.valysphoto.com

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)