Sari la conținut

Se ridica masini

Pana aici nimic nou. Partea noua pe care am sa v-o spun acum este ca pentru a ridica masini politia romana blocheaza o strada intreaga deviind circulatia pe alte strazi, blocand toate stradutele in spatele Intercontinentalului pana in Lahovari.

S-au gandit ei sa ridice masinile parcate pe stradutele alea pe care adevarul e ca nu ai unde sa parchezi legal dar… acele masini nu incurca traficul, cum sunt acolo in fiecare zi or fi si de acum inainte.

Nu pot sa va descriu ce haos era in zona respectiva, cati oameni injurau, claxonau si pe buna dreptate… E inadmisibil sa blochezi o zona intreaga pentru a ridica masini… se face un haos de nedescris…

V-ash pune si poze dar Octavian nu stie sa faca… si nu ati intelege nimic…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. octavian 26 May 2009 @ 15:16

    eu eram la birou, nu in trafic :P

    Raspunde
  2. PussyCat 26 May 2009 @ 18:45

    pai ideea e ca politia trebuie sa dea un exemplu soferilor pt ca acestia sa nu mai parcheze in zona aia. ca blocheaza strada asta e partea a doua :D e sacrificiu :))

    Raspunde
  3. nina 27 May 2009 @ 12:40

    pai cum sa nu blocheze daca sunt disperati sa ridice masinile alea. Au nevoie de bani la primarie si au gasit metoda asta minunata de a-i face. Stii cat costa sa-ti recuperezi masina? 450 lei pentru a o putea recupera si 120 lei amenda pentru parcare ilegala. A platit saptamana trecuta un coleg de-al meu, caruia i-a fost ridicata masina din fata blocului, dintr-un loc in care o parca de cativa ani. :-?

    Raspunde
  4. criserb 27 May 2009 @ 13:18

    Nina, vezi si postul asta, sa vezi daca exista vreo asemanare cu ceea ce zici tu ;)

    Deci astia chiar vor sa faca bani si partea proasta e ca nu la primarie, primaria se alege cu putin din toata afacerea asta, banu’ gros ramane la firma care le ridica…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)