Sari la conținut

Se ridica masini

se-ridica-masini

Operatiunea de ridicare a masinilor continua. Acum in spate la Unirii, pe langa intrarea in parcare supra-etajata.

Se ridica tot felul de masini, atentie unde parcati :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. elaul 8 Apr 2009 @ 14:43

    hhmm..iar mi-am amintit de aia 500lei pe care i-am platit pt recuperarea masinii parcate pe locul taximetrelor:((..abia astept P-Vul ala de amenda, ca sa-l contest.
    M-am informat si am gasit legislatia care le permite sa ridice aproape orice masina:”Poliţia rutiera poate dispune ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabila.”
    acum am si eu o intrebare : statia de taximetre..poate fi considerata parte carosabila? din cate stiu eu , parte carosabila este porţiunea din platforma drumului destinata circulaţiei vehiculelor, asadar nu am incurcat circulatia, si dupa parerea mea este o ridicare abuziva.Se puteau limita doar la amanda contraventionala si punctele de penalizare.

    Raspunde
  2. Alina 8 Apr 2009 @ 15:08

    Din cate stiu eu(nu bag mana in foc) a parca pe locurile taximetristilor e ca si cum ai parca in statia de autobuz. Daca atunci cand parchezi in statia de autobuz iti ridica masina, atunci si in statia de taxi ar trebui.

    Raspunde
  3. elaul 8 Apr 2009 @ 15:31

    nu stiu ce sa zic..tot ridicare abuziva mi se pare.Ma somau cumva, imi comunicau..nu sa ma trezesc fara masina si sa cred ca mi-a furat-o careva(noroc ca stau bine cu inima si nu am facut vreun atac,ceva:)..).Ideea e ca acolo sunt oricum non-stop masini parcare si dupa parerea mea e mult mai usor sa pandesti, decat sa deblochezi traficul ingreunat de masinile care cu adevarat incurca circulatia, daca tot se lauda ca fac treaba..
    Tot nu sunt lamurita cum e cu “parcarea neregulamentara pe partea carosabia”:)..

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)