Sari la conținut

Sex and the city II

sex-and-the-city-2Imi aduc aminte ca o multime de fete din online au fost invitate la lansarea in Romania a partii a doua a filmului Sex and the City. Citisem la vremea respectiva o multime de review-uri, care de care mai laudabile :)

De ce va zic toate astea? :)

Azi dimineata cand am deschis televizorul vorbeau aia la stiri de Oscaruri, ce film a fost mai bun, care a luat nush cate premii, etc. La un moment dat a venit vorba si de Zmeura de aur, premiu care se da celor mai proaste pelicule. Ei, ia ghiciti, Sex and the City II, filmul atat de laudat de fetele noastre din online a fost nominalizat la toate categoriile si a luat si vreo 2 premii.

Stau si ma gandesc atunci, ce capacitate de apreciere au niste gagici care au laudat un film asa de tare, iar expertii l-au catalogat a fi cel mai prost? Stiu, gusturile nu se discuta, dar totusi…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. MooNy 28 Feb 2011 @ 12:42

    Asta din cauza ca femelie nu vad decat povestea, nu si ce i inspatele aceste ovesti. Vad “oufituri”, posetute, pantofi, relatii, iubire adolescentina la 40+ ani si apoi viseaza facand reviewuri.

    Eu una cand am vazut S&tC1 m-am uitat câs. O aberatie debitanta, un vis al unei femei de 40 de ani care are o relatie mai mare cu ea insasi si cu moda decat cu tipu` ala, un acting banal si plicticos din partea celor 4 femei si un speriat. O porcarie… si cum se stie, partile 2, 3,… 100 sunt mult mai varza ca primul film…

    Raspunde
  2. Gerhald 28 Feb 2011 @ 12:55

    Pai tinand cont ca filmul s-a adresat femeilor, poate nu vedem noi genialitatea din spatele peliculei…

    Raspunde
  3. Cristina 28 Feb 2011 @ 12:59

    Eu am gusturi variate cand vine vorba de filme. Multe imi plac, si la fel se multe imi displac. Insa eu niciodata nu am inteles rostul acestor premii, fie Oscarul sau Zmeura de Aur. In definitiv, premiul absolut pentru actori reprezinta vanzarile pe care le face filmul. Daca filmul ajunge in Box Office si face vanzari, nu inseamna oare ca exista o multime de persoane care apreciaza filmul? Si hai sa zicem ca unii se duc din curiozitate si sfarsesc prin a detesta filmul … dar vorba circula… si-atunci de ce continua sa creasca vanzarile?

    Pana la urma, singura ceremonie de premiere pe care o accept si ii inteleg rostul este “People’s Choice Awards”. Cat despre Zmeura de Aur, mi se pare un pic si comunista. Desi exista atatea filme proaste in lumea asta (eu le includ si pe cele kung-fu) de multe ori se leaga de ecranizari care au foarte mult succes in randul publicului. Academia (cea care acorda Oscarul) pana la urma face o selectie riguroasa a celor mai bune filme, prin urmare se intelege care dintre ele nu sunt, tehnic vorbind, castigatoare.

    Filmele Sex and the city, nu au fost facute de dragul publicului general. Ele reprezinta finalul unei povesti ce-a durat (cred) 6 ani. Sunt filme care sa mai aduca un plus de vanzari celor ce au lucrat la serial, dar in acelasi timp sunt filme pentru FANII serialului. Eu sunt una dintre fanele acestui show. Cat despre ideea filmului, daca ati fi urmarit serialul de la inceput si pana la sfarsit, atunci ati fi inteles-o in totalitate. Carrie pana la urma reprezinta imaginea femeii newyorkeze: femeia care se axeaza pe cariera, sex si moda. S-ar fi axat si pe iubire mult mai repede si usor, daca nu ar fi fost istoria care a avut-o in serial.

    P.S. Scuze pentru postul lung :”>

    Raspunde
  4. Amzis 28 Feb 2011 @ 13:33

    parerea mea ca sunt filme mult mai proaste decat asta. eu l-am vazut si nu pot spune ca e chiar atat de prost.

    Raspunde
  5. Denisa 28 Feb 2011 @ 15:09

    A fost, într-adevăr, un film prost. Dar dacă ţi-ai pierdut nişte ani din viaţă urmărind serialul şi apoi ai văzut şi SATC I, normal că vrei să vezi şi partea a doua. Şi-a treia, dacă tot o să apară.

    Şi eu m-am uitat la el o dată şi jumătate :D şi n-am zis că a fost prost, deşi am gândit-o. :D

    Raspunde
  6. octavian 28 Feb 2011 @ 20:47

    Foarte, foarte prost, nu este, avand in vedere ca este cotat cu 4/10 pe imdb

    Raspunde
  7. maddy 1 Mar 2011 @ 12:11

    SATC2 a fost o reclama de 2 ore si ceva. un film prost dar placut ochiului (haine, interioare elegante, masini, peisaje, etc). mie mi`a facut placere sa`l vad dar nu as putea spune despre el ca e un film bun. e un film ok si atat.
    cu postarea ta cred ca vrei sa insinuezi ca femeile sunt proaste, ceea ce nu se potriveste deloc cu stilul tau de blogging.

    Raspunde
  8. Impress 1 Mar 2011 @ 19:46

    Ei poftim! si ce daca a luat zmeura de aur? asta nu inseamna ca fetelor nu le face placere sa-l urmareasca.Prost nu e.E un film usurel de urmarit cand afara ploua si e vreme uracioasa si nu ai altceva mai bun de facut.
    Ba te mai si binedispune prin peisaje, haine, dialog…Daca toata ziua am urmari numai drame si filme grele am fi si mai depresati!
    Si acum te intreb si eu : Tu ce capacitate de apreciere ai daca tie iti place apartamentul tau, primesti laude de la toti si peste 1 an te trezesti ca iei premiul pentru cel mai kitchos apartament? eee? cam asa e si cu filmul asta!

    Raspunde
  9. criserb 1 Mar 2011 @ 22:45

    Tu intelegi atata cat poti. Eu am aratat cum se poate face ceva. Nu caut laude… Sunt oameni pe care ii ajuta aceste informatii. Banuiesc ca nu e cazul tau, tu le stii pe toate.

    Raspunde
  10. Denisa 1 Mar 2011 @ 22:48

    Mă, Cristi, vezi că mă depresezi!

    Raspunde
  11. Impress 1 Mar 2011 @ 23:07

    Da..atat cat pot. ai dreptate. atat cat pot din ceea ce oferi tu ca informatie pe blogul tau..si ca sa vezi cat de usor esti de atins, eu nici macar nu cred despre apartamentul tau ca e kitchos. Am dat un exemplu, ca sa simti si tu cum a sunat fraza urmatoare in urechile altora:”Stau si ma gandesc atunci, ce capacitate de apreciere au niste gagici care au laudat un film asa de tare, iar expertii l-au catalogat a fi cel mai prost? Stiu, gusturile nu se discuta, dar totusi…”
    Aaaaa? De ce stai tu sa te gandesti la capacitatea de apreciere a altora? E importanta pentru tine? Pai atunci asteapta-te la randu-ti sa fii judecat.
    @ Denisa, cea care nu se dezminte si ii place sa se bage unde nu ii fierbe oala: lasa draga ca nu te depreseaza Cristi, esti destul de depresata si fara ajutor. E deajuns sa arunci un ochi pe blogul tau. Ia fa o incercare.

    Raspunde
  12. Denisa 1 Mar 2011 @ 23:10

    Dude, tu te plictiseşti rău, aşa-i? Fă-ţi nişte popcorn şi uită-te la un film roz, de gajici, să-ţi treacă.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)