Sari la conținut

Si blondele gandesc

Posibil… dar habar nu au sa parcheze…

si-blondele-gandesc

Pe o straduta din Sibiu, undeva in zona pietei Mici, mi-a sarit in ochi “cea mai frumoasa masina din lume” care cica nu i-a facut vreodata “probleme de geometrie”.

Probabil, masina nu are nici o problema, dar blonda noastra cu siguranta are.

Intr-un loc in care parcarea se realiza dintr-o singura manevra ea a reusit sa o faca din mult mai multe, cat de multe numa’ ea stie, eu nu am avut rabdarea sa le numar :)

De ce mi-a sarit oare in ochi? poate ca www-ul lipit pe ea, cum ca blondele gandesc. Nici asta nu contest, dar parca sa-ti lipesti pe masina adresa blogului, nu mi se pare tocmai o dovada de gandire prea profunda. sau poate ca asa stie ea sa iasa in evidenta, e modul cel mai comod… sau poate e o moda si eu nu sunt in trend :P sau poate vrea vizitatori pe blog si… nu numai :)

Sau e genul de fata care-ti da numarul de telefon fara ca tu sa-l ceri?…

Chiar nu vreau sa fiu rau, sunt convins ca “Si blondele gandesc” dar lasa-ne fetita sa realizam cu totii asta, nu tre’ sa o strigi tu in gura mare…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
28 comentarii
  1. mohui 31 Jul 2008 @ 10:42

    serb,
    daca observi nu e doar masina rosie parcata aiurea! mai sunt si “blonzi” in jur…

    Raspunde
  2. criserb 31 Jul 2008 @ 11:03

    :) nu vorbeam de masini parcate aiurea ci de faptul ca i-au fost necesare n manevre pentru a parca intr-un loc destul de larg in care se putea parca dintr-o singura miscare… cat despre alti “blonzi” e plina lumea de ei si tre’ sa te adaptezi, asta e, n-ai ce-i face… din pacate :(

    Raspunde
  3. Bogdan 31 Jul 2008 @ 13:15

    ” Nici asta nu contest, dar parca sa-ti lipesti pe masina adresa blogului, nu mi se pare tocmai o dovada de gandire prea profunda. sau poate ca asa stie ea sa iasa in evidenta, e modul cel mai comod… sau poate e o moda si eu nu sunt in trend sau poate vrea vizitatori pe blog si… nu numai ”

    totusi e o metoda de promovare offline si gratuita in acelasi timp daca masina e a ta. ce daca iti pui un banner mare in nu stiu ce intersectie sau pe un bulevard nu e tot ceva de genu? doar costurile sunt muult mai mari.

    Raspunde
  4. Tudor 31 Jul 2008 @ 13:28

    proasta rau :)) nici cand faceam scoala de soferi nu parcam in genul asta din mai multe manevre…. femeiile la volan sunt niste “incurca lumea” in trafic…. so… wtf ?

    Raspunde
  5. criserb 31 Jul 2008 @ 13:51

    @Tudor – nu ash zice despre un om ca e prost doar pentru ca nu stie sa parcheze :) chiar daca e fata sau baiat (poate are ale calitati) in rest sunt de acord cu tine cu mentiunea ca femeile la volan nu TOATE sunt “incurca lumea”

    @Bogdan – e totusi un blog personal deci chiar nu vad rostul unei reclame pe masina… chiar daca asa cum ai zis e moca :) Daca eu ti-ash face tie reclama as castiga ceva, dar sa-mi fac mie… suna ca o lauda de sine…

    Raspunde
  6. SiBlondeleGandesc 31 Jul 2008 @ 14:22

    uite ca lauda chiar mea a chiar functionat, ca si altii imi fac reclama nu numai eu. Multumesc frumos :)

    Raspunde
  7. SiBlondeleGandesc 31 Jul 2008 @ 14:27

    *lauda mea chiar a functionat scz, sunt blonda si trebuie s-o mai si dovedesc uneori :p

    Raspunde
  8. Ovidiu Miron 31 Jul 2008 @ 14:34

    Daca sunteti atat de frustrati incat sa radeti de o forma de promovare inseamna ca problema e la voi si nu in alta parte.

    “Proasta”, “da usor nr de tel” si alte asemenea forme care va arata nivelul s-ar putea sa va duca in instanta.

    Vreti doar sa va faceti reclama pe seama unei bloggerite f cunoscute.

    Raspunde
  9. Cami 31 Jul 2008 @ 14:35

    pai daca a ajuns subiect pe blogul tau, si pe alte cel putin 10… :) cred ca te face relaxat luna asta la trafic … si poate doar asta urmareste.

    Raspunde
  10. criserb 31 Jul 2008 @ 14:57

    @SiBlondeleGandesc – cu placere, puteai sa ceri de la inceput, isi iti faceam cata reclama vroiai… nu costa nimic :P

    @Ovidiu Miron – “bloggerite f cunoscute” – de cine? de tine? ca o citesc 150 de useri… nu inseamna foarte cunoscuta… cunoscut e zoso ca idee.

    @Cami – stiam de la inceput ca-i voi face pe plac cu postul asta :)

    Raspunde
  11. Cami 31 Jul 2008 @ 15:12

    si ma gandeam sa-mi fac si eu blog. da am o intrebare,sper sa nu deranjez, mai ales pe domnu Ovidiu , ca ma trimite in instantza :d :
    Domne,in ideea mea,BLOGU e ceva in care poti sa spui ce vrei, cui nu ii convine, sa nu citeasca. Nu e scris in ziar, e o parere simpla.. daca imi fac blog, pot sa scriu ce vreau, nu? sau asa am eu impresia….
    Pai sa nu fie cu suparare, da nici aici frate nu scapam de ” s-ar putea sa va duca in instanta”? Vai vai, ce fac unii in lipsa de ocupatie. As vrea sa o vad si pe asta: dat in judecata pt 2 cuvinte scrise pe blog.
    Si cate as mai avea de zis, da e blogu lu’ serb.. si nu vreau sa-l supar.. :)
    Cristi, eu zic sa-l trimiti in instanta, ca nu a fost atent la cuvintele tale.:d:d Nu tu ai scris “proasta”. Nu e posibil, sa nu fii atent la ce scrii, si sa acuzi pe cineva in felul asta. [-( Inadmisibil domn Ovidiu, inadmisibil.[-([-([-( :)

    Raspunde
  12. criserb 31 Jul 2008 @ 15:22

    @Cami – tocmai de asta nu i-am raspuns la partea cu judecata, pentru ca nu am de gand sa ma cert aiurea si nici sa vb offtopic, dar probabil incearca sa fie “barbat” in fata “blondei” :) dar chiar… oare pot fi dat in judecata pentru o intrebare retorica? :)

    Sau e genul de fata care-ti da numarul de telefon fara ca tu sa-l ceri?…

    Ar fi o chestie ca oamenii sa fie dati in judecata pentru intrebarile ce si le pun :)

    Raspunde
  13. Cami 31 Jul 2008 @ 15:29

    pai nici eu nu vreau sa fiu offtopic, dar cu toata gluma, chiar ma interesa daca e pe bune sau nu.. :-s Nu de alta, dar in Romanica..totul e posibil

    Raspunde
  14. criserb 31 Jul 2008 @ 16:34

    @Cami – oriunde poti sa dai in judecata pe oricine… mai ramane sa si castigi…

    Raspunde
  15. SiBlondeleGandesc 31 Jul 2008 @ 17:29

    chill, n-o sa te dau in judecata. de acum doar te voi ignora. Cu toate ca va trebui sa ma obisnuiesc cu paparazzi din astia pe urmele mele ;)

    Raspunde
  16. sip 31 Jul 2008 @ 17:51

    I-ai facut trafic … te iarta !

    Raspunde
  17. Dea 31 Jul 2008 @ 17:53

    Sa va spun parerea mea.In primul rand, multi care ar putea vedea masina pe strada nu stiu ce-i aia blog, au auzit si ei ceva de www cu siguranta, dar cam atat.Si merg ei acasa, si-si intreaba copilele si copiii care-s toata ziulica in fata calculatorului, cu ce sa manca www-ul asta cu blonde care gandesc, ca desi nu se vrea sa se recunoasca suna destul de tentant sa dai click pe asa ceva.Si daca ajung pe acest blog, eu zic ca nu o sa le para rau.Noi si altii stim ce-i cu asta….dar restul lumii???Si da e reclama ta, si faci ce vrei cu ea, vorba aia.Fiecare isi alege propriile metode pentru promovarea blogului.

    Raspunde
  18. criserb 31 Jul 2008 @ 18:23

    @SiBlondeleGandesc – nu e greu sa te obisnuiesti ;) dar ai totusi grija cu masinutza, e pacat de ea :P

    Raspunde
  19. criserb 31 Jul 2008 @ 18:46

    @DeA – Tu de ai/ti-ai pune reclama pe masina ta?

    Raspunde
  20. mohui 31 Jul 2008 @ 18:54

    serb,
    pana una-alta, i-ai facut reclama si blondei, ai facut trafic si la tine, scop atins…
    restul e pt ignore

    Raspunde
  21. criserb 31 Jul 2008 @ 18:59

    @Mo – ce fata desteapta esti tu :*

    Si pentru asta nici nu a trebuit sa-mi inscriptionez masina :P

    Raspunde
  22. Dea 31 Jul 2008 @ 19:05

    Nu mi-as pune pentru ca ramane lipiciul urat :P

    Raspunde
  23. criserb 31 Jul 2008 @ 19:28

    @Dea – deci nu sunt singurul caruia nu i se pare normal… si totusi e pritena ta :)

    Raspunde
  24. Dea 31 Jul 2008 @ 20:31

    Nu e vorba, mie mi se pare ‘”foarte normal”, ceea ce nu mi se pare mie normal este sa judece altii actiunile facute de cei din jur.Fiecare face cum il taie capul. O sa-mi lipesc si eu ceva interesant pe masina…poate ma gasesti si pe mine tot printr-o parcare.
    Gresisem smiley sorry >:p

    Raspunde
  25. criserb 31 Jul 2008 @ 21:21

    @DeA – n-as fi observat-o daca nu ii lua 5 min sa parcheze masina :) asa ca putin probabil sa te gasesc si pe tine mai ales cand ne despart vreo 300 de km :)

    Raspunde
  26. Dea 1 Aug 2008 @ 17:22

    @criserb Asa mult atunci pot sta linistita…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)