Sari la conținut

Sibiu – Hermannstadt: Capitala Culturala Europeana 2007

Acest post este dedicat fostului meu coleg George.

El a parasit la un moment dat Sibiul pentru “marele” Bucuresti, aici unde se zice ca sunt mai multe posibilitati de realizare decat in provincie. 

Dupa o vreme petrecuta in Bucuresti, dupa nenumarate chefuri si femei pe care le-a vrajit pe aici (este un mare vrajitor George asta) a ales sa se intoarca in orasul pe care nu a incetat nici o clipa sa-l iubeasca. Orasul in care s-a nascut, orasul de care este tare mandru si cu care a tinut sa ne bata la cap in fiecare zi, sa ne arate poze, sa ne povesteasca despre el, sa ne indrume sa-l vizitam.

“Este cel mai frumos oras din tara”


A reusit sa-l faca pe Mocofanul sa-si aleaga ca destinatie de concediu Sibiul :) iar din pozele si discutiile pe care le-am avut am inteles ca nu ii pare rau ca a ales Sibiul, chiar i-a placut foarte mult.

Se pare ca Sibiul este orasul care te tine aproape de el oriunde ai fi  si isi lasa adanc amprenta in sufletul omului. Asta mi-o arata George, care acum, dupa o vreme petrecuta in Bucuresti se intoarce in Capitala Culturala Europeana, satul de mizeria Micului Paris.

Intr-un fel ma bucur ca a plecat, acum am unde sa stau la Sibiu, am unde sa poposesc peste noapte :D si sunt convins ca intr-o zi am sa-l iau pe prietenul Canalie si ii vom face o vizita Sibiului iar ghid il vom avea pe George.  

Multa bafta George in ceea ce ai de gand sa faci in continuare…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Ovidiu 2 Jul 2007 @ 07:18

    Sibiul e cel mai frumos oras, acolo am copilarit ;) Daca meri la Sibiu ma anunti din timp cand meri si ne vedem acolo, eu am unde sa dorm acolo :)
    Ar fi tare, nu?

    Ovi

    Raspunde
  2. Mahavira 2 Jul 2007 @ 11:58

    E cel mai superb oras … my hometown … :) … si chira merita vizitat, mai ales acum dupa ce s-au investit o gramada de bani in renovare!!!
    O sa va placa!

    Raspunde
  3. Ovidiu Purdea 2 Jul 2007 @ 13:01

    I know :) am un apartament in piata mare :)

    Ovi

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)