Sari la conținut

Simona Halep nu a pierdut, ea a învins!

Ieri, în finala de la Roland Garros, Simona Halep nu a pierdut, ea a învins. Prin performața ei a reușit să aducă în fața televizoarelor milioane de Români care au fost alături de ea din prima până în ultima clipă.

De mult nu am mai văzut atâția oameni la un loc susținând un singur sportiv de-al nostru. Wall-ul meu de facebook era plin de încurajări pentru Simona, nu cred că am văzut vreun post, în timpul partidei, care să nu aibă legătură cu Simona. Ei bine, asta este victoria pe care Simona a reușit să o obțină. Ne-a făcut pe toți să-i fim alături, să sperăm până în ultima clipă că ea o să fie câștigătoarea Roland Garros-ului. Nu a fost așa, dar asta este doar o chestie de moment.

Jocul Simonei este din ce în ce mai bun, și în curând o să fie pe prima treaptă a podiumului în cele mai importante competiții mondiale.

Mulțumim Simona, mulțumim pentru că ai aprins speranța în noi, mulțumim pentru că ne-ai făcut să vedem că există și alte sporturi în lumea asta mai frumoase și mai palpitante decât cele cu care este obisnuit Românul.

simon-halep-maria-sharapova-finala-roland-garros

sursa poza

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)