Sari la conținut

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells

Înainte de a merge la culcare trebuie să vă dau o veste extraordinară. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells după ce a învins-o în sferturi pe Casey Dellacqua cu 6-2, 6-2.

simona halep in semifinale

Sunt foarte bucuroasa ca voi putea juca in semifinale. Ma simt foarte bine si vreau sa ajung cat mai departe. Le multumesc spectatorilor ca m-au sustinut. Ma bucur de tenis si ma lupt pentru fiecare minge. Privesc tenisul ca o placere si joc cu mare bucurie”,  a declarat Halep imediat dupa meci.

În urma acestei victorii Simona câștigă 225.000$ și 390 puncte WTA.

Semifinala o să fie vineri la ora 20 și Simona o poate întâlni pe Jelena Jankovic sau  Agnieszka Radwanska. Un urma semifinalei Simona o să urce în clasamentul WTA pe poziția 5 sau 6, în funcție și de restul meciurilor care mai au loc. În orice caz o să fie mai sus, acum rămâne să vedem pe ce poziție.

Mă bucură nespus de mult că vă dau o astfel de veste și sper să fie la fel de bine și după semifinală!

Hai Simona, să te vedem pe cea mai înaltă treaptă a podiumului!

Mai jos aveți întreaga partidă, pentru cei care n-au fost aseară pe fază.

https://www.youtube.com/watch?v=36HNg3DYK6c

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. radu 13 Mar 2014 @ 09:18

    Indiferent de rezultatul din semifinala, de luni o sa fie pe locul 5 :). Jankovici a fost eliminata si nu are cum s-o ajunga.

    Raspunde
  2. Mariana 13 Mar 2014 @ 10:03

    Felicitari si mult succes Simonei in meciul de vineri din semifinale cu poloneza Agnieszka Radwanska!

    Raspunde
  3. criserb 13 Mar 2014 @ 10:31

    @radu – la ora la care am scris eu acest post Jankovici nu jucase, deci nu aveam de unde să știu. Acum însă este destul de clar. O sa avem o semifinală Simona Halep – Agnieszka Radwanska ceea ce nu este chiar o veste foarte bună. Simona a mai jucat cu Agnieszka de două ori până acum și a pierdut de fiecare dată. O dată în 2011 la Australian Open și apoi în 2012 Brussels Ladies Open. De atunci este adevărat că lucrurile s-au mai schimbat, dar să nu uităm că Agnieszka este totuși pe locul 3 WTA.

    Raspunde
  4. radu 13 Mar 2014 @ 11:49

    @criserb – au fost 5 meciuri intre ele pana acum.. si ultimele 2 au fost castigate de Halep: la Roma anul trecut si la Doha acum o luna, deci sanse sunt.

    Raspunde
  5. criserb 13 Mar 2014 @ 12:04

    @radu – Înseamnă că siteul ăla nu este chiar la zi… 10x de info

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)