Sari la conținut

Spice Club

Am fost aseara in Spice Club undeva pe Calea Victoriei (langa Politia Municipiului Bucuresti). Misto club, mi-a placut. E un club mai “altfel” decat majoritatea cluburilor in Buc. E plin de “functionare”, fete din alea cu fuste lungi, albe cu buline negre si fete zglobii rau care au nevoie de camasa de forta pentru a fi potolite. Nu am vazut fite, ceea ce m-a incantat. Poti sa stai la masa sa bei sau poti sa dansezi pana iti rupi picioarele. 

Au cantat Sarmalele Reci. Mie personal nu mi-a placut muzica lor dar atmosfera a fost misto. Una peste asta e un club pe care-l recomand, e fun :P

DPDV al pretului nu e nici scump nu e nici iefitn, e ok.

Last edit: Mai multe informatii aici

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. locke 28 May 2007 @ 08:15

    Fain! O sa-l incerc si eu:)

    Raspunde
  2. criserb 28 May 2007 @ 14:20

    Asa sa faci. Dupa ce mergi sa imi zici si mie daca s-a schimbat moda p’acolo :)

    Raspunde
  3. zapacita 22 Oct 2007 @ 18:03

    hey:) cam cat e o bere in spice? ma duc joia asta la iris si vreau sa-mi iau masuri de precautie dupa ce in live club am dat 8 lei pe o bere la 0.33…$-)
    Din poza pare incapator; sper sa fie fain:)

    Raspunde
  4. criserb 23 Oct 2007 @ 02:37

    Sorry, chiar nu mai stiu cat e o bere pe acolo… dar dupa ce mergi poti sa ne zici si noua :P

    Raspunde
  5. MARIUS 23 Oct 2007 @ 15:43

    aveti vreo idee daca pt concertul,IRIS,de joi se plateste intrare??
    multumesc anticipat!!:):)

    Raspunde
  6. criserb 23 Oct 2007 @ 16:18

    Nu am idee, dar nici nu pot sa-mi imaginez ca e moca… acum sa vedem cat e intrarea :)

    Raspunde
  7. MARIUS 23 Oct 2007 @ 17:28

    :((:((

    Raspunde
  8. zapacita 23 Oct 2007 @ 18:10

    20 de roni :d

    Raspunde
  9. none 6 Jan 2008 @ 00:30

    dp data de 5 ianuarie 2008 o sa aibe concerte… Joi vineri si sambata din ce stiu eu Trupa Scoala de Corectie …. o trupa care canta cover`s gen juckbox ……….. chitara Mirel (Nicola) toba Tase ( nicola fost sarmalele reci) clapa Stan ( Nicola) bass Nonei ( Nicola) Voce Paul ( fost antract) PS : Suna foarte misto

    Raspunde
  10. Alx 8 Dec 2008 @ 10:53

    Un club de tot rahatul din punctul de vedere al serviciilor. Muzica e marfa, nu e house bashit ca peste tot insa mi se pare o NESIMTIRE ce fac ei. 20 de lei intrarea si daca vrei sa rezervi masa trebuie sa cumperi OBLIGATORIU 1 sticla de whisky la 5 persoane. Mi se pare cel mai rahat lucru, numai romanii pot face asa ceva. Poate ca nu toti bem whisky, asta inseamna ca doar bautorii de whisky au dreptul la a face o rezervare? Am fost o singura data acolo invitat la o zi de nastere dar sigur n-o sa mai calc pe-acolo niciodata si o sa le fac antireclama peste tot. Asa ceva nu se poate, nu mi se pare normal sa fi jecmanit.

    Raspunde
  11. Alx 8 Dec 2008 @ 11:09

    Un club de tot rahatul din punctul de vedere al serviciilor. Muzica e marfa,nu e house bashit ca peste tot insa mi se pare o NESIMTIRE ce fac ei. 20 de lei intrarea si daca vrei sa rezervi masa trebuie sa cumperi OBLIGATORIU 1 sticla de whisky la 5 persoane. Mi se pare cel mai rahat lucru, numai romanii pot face asa ceva. Poate ca nu toti bem whisky, asta inseamna ca doar bautorii de whisky au dreptul la a face o rezervare? Am fost o singura data acolo invitat la o zi de nastere dar sigur n-o sa mai calc pe-acolo niciodata si o sa le fac antireclama peste tot. Asa ceva nu se poate, nu mi se pare normal sa fi jecmanit.

    Raspunde
  12. bob 12 Jan 2009 @ 23:28

    Alx, eu merg de ceva vreme pe acolo, si imi pare rau ca te contrazic…dar nu este obligatoriu sa cumperi whisky.se poate orice sticla de “spirt”, iar biletul la intrare este pus pentru concert.poate daca ai fi intrebat ti s-ar fi spus:). Antireclama ti-ai fcut tie:)). eu tot ma duc acolo ,pentru ca stiu ca e atmosfera misto’ si servire super.Bafta, sa traiesti si sa fi fericit prin “cluburile” alea “bashite” in care te duci.

    Raspunde
  13. Donni 28 Feb 2011 @ 02:09

    Ia fii atent Bob. Cu toate ca au trecut 2 ani de cand ai postat tu iti spun ca Alx are dreptate. Am fost de curand in Spice si cantau unii live. Nu stiu cine erau ca nu ma interesa muzica lor. La intrare biletul 20 lei. Il platesc mai ales ca am vazut ca de banii aia iti dadeau un bon de consum de exact 20 lei. M-am gandit ca fac asta ca sa te oblige sa consumi ca sa se fereasca de atarnatori. Cand ma duc la bar sa-l valorific surpriza. Barmanul imi zice ca pe bonul ala nu-mi poate da decat Whisky ca asa e oferta. Eu nu beau whisky deloc dar zic ca sa-l iau oricum si sa-l dau la masa mea alora care beau, ca nu are rost sa-l las acolo. Dar din nou surpriza. Un whisky in meniu este 10 lei. Bonul valoric era de 20 de lei. Dar in loc sa-mi dea doua whisky imi da doar unul ca din nou cica asa e oferta. Deja m-am enervat si m-am gandit ca vrea barmanul sa ma arda asa ca il pun sa-l cheme pe manager. Si chiar asa era. Mi s-a confirmat. Cum vine asta oameni buni? Iti dau un bon de 20 de lei cu care nu poti sa cumperi decat bautura de 10 lei??????????

    Raspunde
  14. Janette 27 Mar 2011 @ 16:12

    Este ciudat ce povestiti voi. Eu de cate ori am mers nu au fost probleme de genul. Intr-adevar atunci cand sunt concerte, se plateste intrarea de 20 de lei, iar atunci cand intrarea consta intr-un bon valoric, mi-a fost “decontata” toata suma. N-am de ce sa ma plang. Mi se pare un local foarte dragutz.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)