Sari la conținut

Spotul Dry Cooker interzis de CNA. Sunt asa de trist…

Untitled-7

Citeam pe paginademedia.ro ca spotul cu tigaia Dry Cooker a fost interzis de CNA "din cauza lui Bahmu, dar și pentru că e “analfabet”. Bahmu nu poate dovedi că tigaia “mută munții din loc", ceea ce mi se pare corect.

Pe langa asta Bahmu afirma ca "Dry Cooker nu e o tigaie, e sănătatea copiilor mei" un lucru pe care iar nu il poate dovedi.

Mai sunt si alte chestii pentru care reclama a fost interzisa, dar mai bine le cititi voi aici. Oricum, greselile sunt minore, cei care cumparau tigaia cu siguranta nu le-au sesizat si nici n-au contat in decizia de a o cumpara.

Eu sunt suparat ca au intezis mizeria aceasta reclama. Ma trezeam cu ea in urechi in fiecare dimineata, si de fiecare data incercam sa numar greselile din spot. Acum insa… probabil ca o sa ma trezesc pe reclama cu stiloul, care este si mai proasta.

O stiti? Totul pleaca de la o penita care gaureste o cutie de suc, apoi iti dau gratuit stiloul in sine, cu rezerva lui "inchisa ermetic" pentru a produce un flux continuu de cerneala. Apoi iti mai dau cadou inca un pix, apoi inca un creion mecanic, si in cele din urma un set intreg cu tot cu accesoriile necesare, vreo 16 piese. Si nu, nu este gata, daca il cumparati in nush ce interval, o sa mai primiti cadou inca un set complet, doua la pret de unul.

Superba reclama, trebuie neaparat sa o vedeti.

V-am spun asta ca sa intelegeti de ce maine am sa fiu mai trist. Fara vocea lu’ Bahmu, dimineata, la trezire simt ca ziua o sa-mi fie mai grea.

Daca si tu plangi ca au intezis reclama la Dry Cooker lasa un mesaj, poate facem o petitie catre CNA, sa puna reclama la loc, sa ne trezim mai veseli in fiecare dimineata.

Eu numai privind reclama aia, simteam ca mut muntii din loc. Doar simteam, ca n-am avut niciodata curiozitatea sa incerc.

Si pentru nostalgici, pentru cei care vor sa mai vada spotul inca o data, il aveti mai jos. Luati-va o batista ca il veti vedea pentru ultima data.

Si acum pe bune, cine are asa ceva acasa sa ridice 2 degete. E buna de ceva, merita sa-mi iau si eu una pana mai gasesc pe piata? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. maddy 16 Apr 2013 @ 18:06

    pai in cazul asta sa interzica reclamele la always pentru ca sangele nu e albatru, la axion sau la alti inamici ai grasimii pentru ca murdaria nu se dezlipeste de pe tigai ca un autocolant, la mr.muscolo pentru ca pot sa torn 5 litri in wc, nu`mi iese nici un chel magic care sa curete piatra in timp ce eu stau cu un sort si o mana in sold si`l privesc, idem pentru anitra si ratele din avioane care omoara microbii cu multi ochi si dinti ascultiti din vasul de toaleta, si as putea continua asa pana maine.
    mai bine lasau doar motivul legat de greselile de exprimare ca restul sunt de la sine inteles. nimeni nu cred ca se astepta sa “darame muntii” cu o tigaie.

    Raspunde
  2. Ghiocel07 16 Apr 2013 @ 18:11

    La ce face ea reclama (si nu numai dimineata…) nu este tigaia originala. Cea originala este de la Delimano, mult mai scumpa. Nu poti gati in ea pentru o familie cu mai mult de o persoana. Ramai flamand, zau asa…..un copan si doi cartofi….. :) Am si eu una inainte de reclama lui Bahmu, cine o doreste, o fac cadou…..Vasele Delimano sunt foarte bune, dar si scumpe. Maddy are dreptate :)

    Raspunde
  3. Andreea 16 Apr 2013 @ 18:54

    Tigaia aceasta este buna doar in cazul in care este o singura persoana la masa,nu poti gati o cantitate suficienta pentru o familie de 4 persoane,ci doar pentru o persoana care tine vreo dieta sau ceva de genul…Mie imi place doar pentru ca pot face prajituri in ea,dar sincer daca as fi stiut ca este “vrajeala” nu as fi cumparat-o :)
    Apropo de reclame enervante,mai era una la o tigaie electrica cu Mirabela Dauer :D

    Raspunde
  4. miss 16 Apr 2013 @ 19:15

    are soacra-mea de la delimano, varianta de ceramica. e buna, n-am ce zice, dar cam mica. faci o masa pt 2 oameni, maxim

    Raspunde
  5. miss 16 Apr 2013 @ 19:17

    @ghiocel: e originala. top shop e distribuitor oficial delimano. vezi magazinul din afi cotroceni

    Raspunde
  6. criserb 16 Apr 2013 @ 23:19

    Draga Andreea, vad ca iti plac reclamele, dar esti putin (mai mult chiar) confuza. Mirabela Dauer, facea reclama tot la Dry Cooker, dar a venit Bahmu cu gura ei mare, si a scos-o din reclama :)

    Data viitoare te rog sa fii mai atenta si sa privesti reclamele cu mai mult interes :P Este pacat sa treci asa rapid peste ele, mare pacat, ai numai de pierdut.

    @miss – Pai daca este originala imi iau si eu, doua, ca tot sunt la promotie. Imi plac maxim promotiile si tre’ sa profit de ele. Acum ca m-am lamurit cu originalitatea o sa scot banul din buzunar. Auzi, dar oare au vreun semn mare pe ele, asa cum are Puma pe tricouri, sa vada musafirii mei ca tigaia este originala? :)

    Raspunde
  7. Bogdan 17 Apr 2013 @ 02:03

    Eu o am pe cea de la Delimano din ceramica (dupa ce am testat si o facatura dar si varianta originala dar nu din ceramica) si este ok. Poti face mancare pt maxim 3 pers, nu tre sa pui ulei deloc si se spala foarte usor.

    Raspunde
  8. miss 17 Apr 2013 @ 07:38

    faci misto degeaba, ca eu am zis ce am zis cu bune intentii. ai cerut niste informatii, am zis sa contribui cu ce stiu, pt ca am vrut la un mon dat sa-mi iau si m-am informat. top shop vinde tigai delimano originale, si da, au o marca pe ele ca orice produs. the catch e ca delimano sunt doar alea de ceramica. astea de teflon nu sunt delimano si n-au fost niciodata pt ca delimano are doar ceramica. si asta de teflon e cea originala in sensul ca e intr-adevar cea care a aparut prima si care s-a vandut la tv. intre timp au aparut diverse versiuni pe div siteuri sau prin auchan, care sunt mai ieftine dar de calitate proasta. sunt convinsa ca stii si tu ce inseamna o tigaie de teflon de calitate:nu lipeste,teflonul e rezistent,etc. vezi o tigaie tefal vs o facatura din piata. credeam ca intrebarea din finalul articolului e sincera si chiar ai vrut sa afli niste informatii nu sa faci misto. my bad, m-am invatat minte sa mai comentez vreodata cu informatii pertinente si nu mistouri

    Raspunde
  9. Eugen 17 Apr 2013 @ 09:24

    Tigaia este buna (aia de la Delimano).
    Reclama este proasta (oricare).

    Raspunde
  10. criserb 17 Apr 2013 @ 09:29

    @miss – chiar imi pare rau ca nu te-ai prins ca postul este un misto la adresa reclamei, a lu Bahu si minunatei tigai. Da, totul era la misto, dar imi imaginam ca se prinde lumea. My bad :(

    N-am intentionat sa fac misto de vreo persoana care comenteaza pe acest blog, doar de reclama in sine, de motivele pentru care a fost interzisa si de cam de tot ce tine de tigaia prezentata la televizor.

    Sorry inca o data @};-

    Raspunde
  11. sorana 17 Apr 2013 @ 09:57

    ehe..mai bine ca a scos-o pe mirabela…ca degeaba facea reclama..oricum habar nu are de gatit nici ea!nu ca bahmu ar avea habar!

    Raspunde
  12. Mike 17 Apr 2013 @ 11:17

    LOL, pot sa jur ca era acum vro ora pe PROTV. Chiar ma intrebam (din nou) cine pune botu’ la asa reclama…

    Raspunde
  13. tom 31 Aug 2013 @ 23:45

    Oameni buni , orice “inginerie” promovata la teleshopping este o mare teapa . Sunt produse cumparate cu garnitura de tren din China la preturi de nimic , produse in care se pompeaza reclama din greu . Per total mai mult costa reclama decat mizeria in sine. Cel mai tare este pasajul “produs original” …. original ce ? versace ?
    Frustrant este ca vand cantitati impresionante de porcarii si la cine credeti … la pensionarii care zbiara cu gura pana la urechi ca nu le ajunge pensia.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)