Sari la conținut

Strada unde am pupat-o pe Mimi

Eu nu-mi aduc aminte de nici o Mimi… probabil a trecut mult de atunci :P

Azi am cautat ce tot felul de strazi prin Bucuresti… uite ce-am mai gasit…

Strada pe care mergeam la scoala… hmm… ce s-a schimbat, parca pe vremea canad mergeam eu la scoala era un bar pe ea… 8×4, acum nu mai e :)

iar asta… e o minciuna, eu nu bateam mingea pe strada… eu bateam mingea in fata blocului… :D

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
17 comentarii
  1. Bogdan 9 Sep 2007 @ 10:23

    eu stau si ma intreb cine a fost cu idee sa numeasca asa strazile? gandeste-te ca la un formular ceva (dar in alt oras nu bucuresti) te pune sa scrii strada si tu scrii “Strada unde am pupat-o pe Mimi” … nu zic aia ca esti oleaca diliu? ;))

    Raspunde
  2. Xena 9 Sep 2007 @ 11:42

    :)) Doar nu crezi ca scrii asa ceva atunci cand iti dai adresa.. Daca te uiti bine, este alaturi si numele real al strazii. Denumirile astea fac parte din campania “Apa Nova pentru Bucuresti”. Mai multe detalii aici

    Raspunde
  3. Xena 9 Sep 2007 @ 11:44
    Raspunde
  4. criserb 9 Sep 2007 @ 11:45

    Chiar ma gandeam sa scriu pe plic la destinatar noile denumiri de strazi :D

    Raspunde
  5. :) 9 Oct 2007 @ 16:59

    de a dreptul incuiati…faptul ca voi sunteti mai putini capabili de a pricepe tablitele astea nu inseamna ca nu si au rostul…tema este de ce iubim bucurestiul…nu este la modul general…nu cred ca s au pus placute pt ca TU ai cunoscut o pe mimi sau ca TU te ai jucat fotbal…kiar asa atentie crezi ca meriti?

    Raspunde
  6. criserb 9 Oct 2007 @ 17:03

    Da ma “no name” chiar asa atentie merit!!! Si nu cred… sunt sigur :)

    Ce te face pe tine oare sa te crezi asa de destept si noi restul niste idioti si sa nu stim despre ce proiect e vb? Daca ai citi mai mult inainte sa comentezi ai vedea ca cei de aici stiu de proiect ba mai mult participa la el ;)

    Raspunde
  7. :) 10 Oct 2007 @ 19:32

    am citit stai linistit…si stiu mai multe decat crezi despre proiect care se numeste “de ce iubim bucurestiul”…OARE DESPRE CE O FI VORBA??palarie intr un picior ghici ciuperca ce i….asa e romanul nu accepta nmk din ce ar fi nou sau bun.iar in ceea ce priveste “importanta”ta nu mai comentez..e mai mult decat previzibil.

    Raspunde
  8. marius 11 Oct 2007 @ 00:13

    mai :) aka noname, nu stiu de ce iubesti tu bucurestiul dar sincer eu nu-l iubesc pentru ca pe nu stiu ce strada m-au alergat tiganii.
    lasand asta la o parte, imagineaza-ti ca esti venit din alta tara sau din alt oras. si sunt strazi care nu au tablite cu denumirea acestora dau au “ana are mere/pere si nu mai stiu ce face”. imagineaza-ti ca ai cauta tu o adresa intr-un oras. ajungi pe o strada, gasesti “cici e proasta” si treci mai departe cautand in disperare “aviator colonel doctor bulevard gigel” cu toate ca era strada pe langa care ai trecut.
    kinda sucks huh?

    Raspunde
  9. :) 11 Oct 2007 @ 15:25

    pana sa vina vecinii nostri europeni sa caute strazi la noi…mai intai invata tu sa l iubesti si sa l respecti ca vorba aia d aia nu ne iubeste nimeni..din cauza a celor ca tine..ok si eu am amintiri neplacute si eu urasc indienii si ciorditorii si femeile “domnisoare” d ela coltzul strazii ASTA E AICI TRAIM…dar de ce sa nu ti faci viata mai usoara pe strada X te a alergat tiganu iar pe strada Y ti ai luat nush ce pereke de adidasi …totul se compenseaza…in fine..eu imi pastrez parerea si nmk mai mult

    Raspunde
  10. marius 11 Oct 2007 @ 15:41

    din cauza celor ca mine? lol
    pentru a iubi ceva sau pe cineva, trebuie sa ai motive. bucurestiul.. il apreciez prin prisma obisnuintei. m-am nascut aici, am crescut aici. ies din casa si stiu exact incotro sa o iau. dar este absurd sa zici “hai sa-l iubim, ca este al nostru”. ar fi un fel de.. dragoste without options.
    sa o luam altfel. din cauza celor ca tine nu se schimba nimic. daca-l iubesti asa cum este, in teorie nu vei schimba nimic. oricum, te voi crede ca-l iubesti cu adevarat atunci cand vei planta un copac, vei sapa gradina din fata blocului, vei ridica o hartie cazuta dintr-un cos de gunoi, vei face ceva pentru a-l imbunatati.
    eu nu-l iubesc, nici nu-l urasc. its a fucking town pana la urma. piatra, fier. dar revenind la subiectul postului, nu sunt melancolic si nici ca-mi pasa de campania apa nova.
    din cauza celor ca mine nu te iubeste pe tine nimeni? europenii sau cine vrei tu nu vin sa caute strazi pentru ca se ratacesc (daca nu intelegi la ce ma refer in fraza precedenta, trimite-mi un mail, iti voi explica).

    Raspunde
  11. :) 11 Oct 2007 @ 20:25

    :)))) doamne:)))) unu am plantat pomi doi arunc hartii la cos etc…asta aspectul 1 aspectul 2 ma intreb oare ce oras ai iubii tu daca nu asta care te a lasat sa copilaresti s ate nasti si ce ai mai zis tu acolo…cu o floare nu s eface primavara intr adevar EU N AM NICIO PUTERE sa l skimb pt ca…au grija ministrii nostri dragi si frumosi care au un somn adanc si linistit in timp ce tara arde…dar de ce sa il urasc mai mult…si crede ma….plimba te mai mult si bucura te de ceva anume…asa o sa ajungi sa l iubesti…kiar daca alaturi era un cos de gunoi si gunoaie pe langa el…nu am de ce sa l urasc nu am dreptul atata timp cat asta mi se da..ar tb sa urasti p ala care arunca sticla in iarba…iar bucurestiul e f aglomerat e singurul lucru urat…in rest de exemplu du te pe lipscani este o atmosfera f dragutza:) daca stii s avezi si altceva in afara de ce vezi tu

    Raspunde
  12. :) 11 Oct 2007 @ 20:27

    aa si cand am zis nimeni..ma refeream la UE nush ce ai inteles tu

    Raspunde
  13. marius 11 Oct 2007 @ 22:49

    nu am spus ca-l urasc. am spus ca nu am motive sa-l iubesc. nu orasul mi-a permis sa ma nasc sau sa copilaresc. nu stiu de ce il personifici. daca merg pe teoria ta ar insemna sa spun, iubesc soarele pentru ca mi-a dat lumina, iubesc forta gravitationala pentru ca nu ma lasa sa plutesc in univers, iubesc praful stelar pentru ca-mi da speranta calatoriilor in univers, iubesc boul de pe strada pentru ca-mi permite sa traversez pe trecerea de pietoni. si dupa ce te duci pe lipscani, mergi si in celelalte cartiere.
    repet, nu urasc si nici nu ma dau de ceasul mortii de dragul Bucurestiului. Si pun pariu ca am vazut mai mult din Bucuresti decat ai vazut tu. Cu aproximativ 10 ani mai mult, din cate banuiesc (sper sa fie totusi diferenta de varsta de vina, altfel ma voi intrista peste masura).
    Esuez insa in a vedea legatura dintre campania apa nova si ce vrei tu sa spui. Vrei sa iubesti orasul? Iubeste-l. Ia-l de barbat din punctul meu de vedere, spala-i picioarele. Dar eu si cei ca mine (lol again) ne pastram o anumita rezerva. Atat fata de oras cat si fata de campanie. Ce te faci? Te oftici? Pun pariu ca te oftici.

    Raspunde
  14. :) 12 Oct 2007 @ 17:23

    ppfff..naspa daca ai asa o varsta mare…si gandesti asa…de fapt la o varsta de peste 30 de ani…sau in fine vb asa la modul asta de om matur..nici nu ar tb sa ti mai peste f mult de kestiile astea copilaresti pana la urma…ca nu cred ca afisul precum “aici copiam tema la romana” ar fi pt un tataie la 80 de ani…in ceea ce priveste oftica..aia e pt altcineva nu zic cine…si nu e obligatoriu tot bucurestiul sa fie frumos..ok ma duc pe lipscani…si la 30 d eminute cu ratb dai in rahova..SI???nu ewtsi obligat s amergi acolo..mergi unde ti face placere…in fine…m as fi bucurat sa fie si de la rebu campania si de la orange si de la oricine:)…in sfarsit pana la urma subiectul e pt fiecare in parte….cui nu i place sa si tina pararea atat timp cat nu face rau nimanui:)..ca vorba aia nu e cazul remes nu e cazul fantanii de 300 mii euro etc…si toate..minunatiile care se petrec in romanica

    Raspunde
  15. beatrice 1 Jul 2008 @ 16:26

    iubiti se pupa =))

    Raspunde
  16. beatrice 1 Jul 2008 @ 16:29

    naspa icnd esti mare trebuie sa faci treaba,in primul rind asta e greu ….stiu ca e greu dar u ia ce face..asai?…/.pai da e greu stiu:(

    Raspunde
  17. beatrice 1 Jul 2008 @ 16:30

    oooooooooofffffffffffff8-x8-x8-x:^o

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)