Sari la conținut

Super Bingo Metropolis de la Antena 1 e oare pe bune?

O cititoare imi atrage atentie cu privire la Super Bingo Metropolis. Imi spune ca o anume familie, Mihet din Arad ar castiga cam des.

Pentru ca m-am invatat sa cercetez orice chestie inainte de a scrie despre ea pe blog am intrat pe siteul Antenei 1, am cautat despre Bingo Metropolis iar acolo sunt publicate listele cu castigatorii din fiecare saptamana.

I-am luat pe toti, i-am bagat intr-un mare excel iar la sfarsit am facut niste filtre. Am constatat ca din 40 de partide de bingo, familia Mihet (Aurel si Eugenia)  din Arad au castigat la 26 de partide. Deci, 26 din 40. Un procent destul de bun de castiguri zic eu.

Totusi, din milioanele de jucatori la bingo metropolis sa castigi de atatea ori mi se pare mie ciudat. Ori respectiva familie are foarte mult noroc, ori ceva e putred.

Aveti mai jos o parte din tabel cu filtru dupa famile Mihet din Arad, click pe el pentru a-l mari.

mihet

De asemenea puteti downloada intreg excelul facut de mine (dupa rezultatele publicate pe siteul Antenei 1) si va puteti juca cu el cum vreti. Puneti voi filtre dupa ce credeti voi de cuviinta.

So, ori prea mult noroc, ori cititoarea ce-mi atragea atentia cu privire la acest aspect are dreptate.

P.S. Suma castigata de familea Mihet in cele 26 de partide este de 120.000 lei si o Dacia Duster.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Iulian 7 Jun 2011 @ 01:28

    E prea mare concidenta ca sa fie noroc pur. Manarii de astea se fac dintotdeauna la orice joc de genu, ori ca e Loto Prono ori ca e Bingo.

    Au castigat 30.000 euro si un Duster, le urez mult “noroc” in continuare.

    Bv Criserb

    Raspunde
  2. Pitikut 7 Jun 2011 @ 02:17

    A fost o chestie de genu asta si la Vodafone cand aveau treaba aia cu golfurile, era una de castigase vreo 3 zile la rand, in fiecare zis cate un golf

    Raspunde
  3. Dan Dragomir 7 Jun 2011 @ 07:48

    Trebuie întrebați vecinii ălora :-)) Au câștigat 500 de lei să zică tuturor că au Duster, etc.

    Raspunde
  4. Constantin Cristian 21 Jul 2011 @ 12:50

    Parerea mea e ca odata ce ai castgat sa zicem 100.000 de ron nu ai de ce sa nu mai participi la concurs si sa iei cat mai multe cartoane ca sa iti maresti sansa de castig. Deci consider ca e vorba de noroc, nu de manarii, ca doar nu avea de castigat Bingo de pe urma familiei din Arad ceva, ca astia acorda miliarde de lei, iar familia din Arad nu cred eu ca pot cotiza cu mai mult de atat astfel incat sa fie privilegiati. Norocul tata, asta e…unii il au, altiiil cauta cu lumanarea, eu nu am castigt la bingo niciodata, dar sper sa castig macar o data, ca de acolo o sa imi fie mai simplu si voi aparea si eu in tabelul tau. :P

    Succes tuturor!

    Raspunde
  5. Sorin 25 Jul 2011 @ 11:22

    Mai este o “clienta abonata” la castiguri repetate!
    VIDROIU MARIA din BRADU jud. ARGES care tot asa castiga saptamanal!
    Se poate verifica!

    Raspunde
  6. Sorin 25 Jul 2011 @ 12:43

    @Constantin Cristian cred ca te inseli! Fam Mihet a castigat conform tabelului prezentat de 26 de ori suma totala de 120 000 lei plus o Dacia Duster! Este cam greu sa ai asemenea “noroc” mai ales ca tabelul nu este complet! Ce zici de VIDROIU MARIA din Bradu jud. Arges care numai in perioada 03.04.2011 – 24.07.2011 a castigat de 18 ori suma totala fiind de 411 400 de lei adica ~ 1 mil. de euro! Tot NOROC este si in cazul acesta, sau este o MARE ESCROCHERIE?…De ce nu te gandesti la acei oameni amarati, marea majoritate pensionari, care joaca de la inceputul jocului si care spera si ei sa castige macar o data dar care nu stiu ca acest joc este “aranjat”?… Poate ca nu ai auzit de scandalurile din anii 90 cand BINGO EUROPA de la Antena 1 si BINGO de la PRO TV au fost inchise din cauza de spalare de bani si inselaciune!

    Raspunde
  7. mo 25 Jul 2011 @ 12:55

    @ Sorin,
    411.400 lei inseamna max 98.000 euro!!!

    Raspunde
  8. william 25 Jul 2011 @ 13:08

    eu spun ca e pe bune

    acuma depinde si omu cat cumpara, poate din zona lui, el ia mai mult decat media locala, si e clar ca castiga non stop

    nu se poate sa nu se fi sesizat cineva pana acuma la asa ceva

    daca nu credeti ca e posibil, sunati la dna si gata

    Raspunde
  9. Sorin 25 Jul 2011 @ 14:18

    @mo, ai dreptate am gresit!….100.000 Euro!…am copiat gresit dintr-o statistica facuta de mine in care sant mai multe NUME de astfel de “castigatori norocosi” iar suma de 1 mil. de euro este castigul cumulat a patru de astfel de “nume”, in ultimele 3,5 luni!….SCUZE!….DE… GRABA SI INDIGNAREA!…multumesc pt. atentionare!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)