Sari la conținut

Tehnologia ne ingroapa traditia

televizorxr0 Ma uitam in gol la televizoul meu si mi-am dat seama ca tehnologia asta ne distruge traditia.

Va mai amintiti de vechile televizoare pe care le aveam acum multi ani de zile pe care fiecare aveam un frumos mileu si un bibelou din ala misto?

Pe televizoarele astea noi nu mai poti sa pui nimic, sa nu mai vorbim de bibelou :(

Stiu ca nu o sa recunoasteti dar sunt convins ca toti ati avut la un moment dat un bibelou pe televizor, un bibelou la care nu vreti sa renuntati pentru ca v-ati atasat de el pe parcursul anilor :)

Acum ca nu mai avem unde pune mileul si bibeloul industriile producatoare de astfel de nestemate sunt in paragina, oamenii in somaj, si traditia lasata undeva departe :(

Dupa ce reusiti sa va potoliti lacrimile ce v-au inundat ochii la gandul vechiului televizor, mileu si nu in ultimul rand bibelou lasati-mi un comentariu in care sa-mi spuneti cum era bibeloul vostru. Era un peste, un betiv, un vanator sau…?

[poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. ama 29 Apr 2009 @ 11:24

    eu abia asteptam sa scap de toate bibelourile alea si am determinat-o pe mama sa renunte la ele. avea toata colectia de pescari ca asa era la moda, sau balerine, aveam chiar si un leu :d cel mai interesant era cand trebuiau luate fiecare la sters de praf. mai ales balerinele care aveau fustitele dantelate si de fiecare data reuseam sa le rup cate o bucatica :”>

    Raspunde
  2. octavian 29 Apr 2009 @ 11:24

    eu nu aveam nimic pe tv, nu eram in trend :D

    Raspunde
  3. octavian 29 Apr 2009 @ 11:25

    acum pe LCD mi-am pus un stick cu YouTube :D ca sa fiu si eu in randul lumii ;)

    Raspunde
  4. naty 29 Apr 2009 @ 11:54

    Vad ca nu sunt singura care a ramas cu sechele pricinuite de balerine :))). Avea si maica mea pasiunea asta , dar cred ca si ei ii placea doar sa le priveasca expuse pt ca era de datoria mea sa le sterg de praf…doar putin a fost nevoie sa cresc si sa le fac praf de a dretpu’! Imi furau cam o ora din timpul de joaca, asa ca am facut echipa cu taica meu ( care vroia sa si insire cartile pe unde erau balerinele) si intr un weekend cand maica mea nu era acasa am facut hocus pocus si duse au fost:P.

    Raspunde
  5. ama 29 Apr 2009 @ 12:12

    mama are biblioteca plina de carti si bibeloruile stateau in fata cartilor:-w

    Raspunde
  6. adriana 29 Apr 2009 @ 12:17

    La fel, aveam biberouri in fata cartilor si in vitrina:)
    Caini, pescar, balerine, betivi, batausi, toata gama…

    Raspunde
  7. cipoc 29 Apr 2009 @ 13:15

    aveam un catel parca:D

    Raspunde
  8. abc 29 Apr 2009 @ 13:34

    sunteti mici copii!!mie-mi placea sa pun vaza mea pererata pe televizor!cu flori in ea ,evident!si pe mileul din dotare,normal.dar alta e povestea,cand intr-o zi cand sa iau vaza sa schimb apa florilor,surpiza(nu-mi explic nici acum fenomenul,era o vaza de sticla):fundul vazei a ramas acolo,iar apa ce era inauntru s-a scurs,unde altundeva decat in televizor!de atunci”balerina” ne-a privit multa vreme cocotata pe tv!

    Raspunde
  9. octavian 29 Apr 2009 @ 14:28

    Soacra mea are toata colectia :)
    Vineri dau o tura, vrea cineva sa-i aduc ceva?

    Raspunde
  10. Ghiocel07 29 Apr 2009 @ 18:30

    Eu am si acum un bibelou: papagal. (nu pe tv, normal) Stiti de la cine-l am? Este un cadou de suflet si-l sterg cu drag de praf.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)