Sari la conținut

The Prestige

Renumitul regizor Christopher Nolan (Memento, Batman – ~Inceputuri) vine cu un nou thriller plin de trucuri si iluzii. ~In aceasta involburata si misterioasa poveste, doi tineri magicieni ai epocii victoriene, aprind scanteia unei rivalitati puternice care se va transforma intr-o batalie a trucurilor si o sete neincetata de a-si descoperi secretele unul altuia. Acesti doi oameni pun fata in fata indrazneala si dorinta, arta spectacolului si stiinta, ambitia si prietenia, cu rezultate periculoase, mortale si amagitoare. Rivalitatea lor este adusa la viata de doi dintre cei mai completi actori de cinema: Hugh Jackman, castigator al premiului Tony, si Christian Bale, remarcat pentru performanta sa actoriceasca din filme precum Masinistul sau Batman – Inceputuri.

[sursa]

Un film frumos, merita sa-l vedeti. Trebuie sa fii atent tot filmul pentru a-l intelege si degeaba :D Eu l-am inteles numai la final. Super film, recomand!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Cezar 12 Apr 2010 @ 23:19

    Chiar ca super film! :) Pacat de accentul oribil al lui Christian Bale, totusi. :)) Dar filmul ramane foarte bun. Daca iti plac filmele cu “magicieni”, sa vezi si “The Illusionist”.

    Raspunde
  2. criserb 12 Apr 2010 @ 23:30

    Nu e neaparat genul meu de filme, doar ca mi-a placut asta foarte mult. Am sa ma uit si la cel pe care il recomanzi tu, daca zici ca e bun :)

    Raspunde
  3. Alina 12 Apr 2010 @ 23:39

    Eu mereu le confund intre ele “The Ilusionist” si “The Prestige”. Ideea e ca mi-au placut amandoua, dar sa zic ca mi-a placut mai mult Prestige, desi sunt fan Edward Norton.

    Raspunde
  4. pantera mov 12 Apr 2010 @ 23:56

    seamana mult cele 2. dar si eu sunt tot pt prestige, e mai spectaculos chit ca ceva mai tras de par

    Raspunde
  5. mybrainquit 13 Apr 2010 @ 10:46

    =D> Film bun.

    Raspunde
  6. Oana 13 Apr 2010 @ 11:05

    E cam vechi…cum de nu l-ati vazut pana acum ?

    Raspunde
  7. criserb 13 Apr 2010 @ 11:41

    Uite ca nu a fost sa fie :) Nu am alt motiv…

    Raspunde
  8. Danny 13 Apr 2010 @ 22:37

    Eu nu am vazut decat the prestige, recent. Si, intr-adevar, e un film tare de tot, cu o desfasurare halucinanta a actiunii.
    Pentru cine vrea sa-l vada, e luni 19.04, pe pro cinema, la ora 8.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)