Sari la conținut

This guy has my HTC

Circula de ceva vreme pe facebook povestea asta, dar uite ca mai sunt oameni care n-au dat de ea, deci… sa va povestesc.

Un individ si-a cumparat un HTC One X si a plecat cu el in concediu in Spania, undeva la mare. Din pacate telefonul i-a fost furat.

Dupa trei luni fostul proprietar de HTC a inceput sa primeasca poze facute cu telefonul sau. El avea telefonul conectat la contul de dropbox si in momentul cand telefonul era conectat la internet aparatul uploada automat pozele pe dropbox.

Pentru a face haz de necaz omul a inceput sa posteze pe net pozele primite de pe telefonul sau, ba chiar a facut un blog pentru asta.

Va las mai jos cu cateva poze in care puteti vedea chiar noul proprietar al  telefonului, impreuna cu frumoasa sa familie :)

tumblr_inline_mtsmc8ZP3O1qcpko9tumblr_inline_mtslquuNuH1qcpko9tumblr_inline_mtsdjbYyGz1qcpko9tumblr_inline_msyq5pSpj61qz4rgptumblr_inline_msx0ruCeQi1qz4rgp

Dupa cum vedeti se pare ca telefonul a ajuns pe meleajurile noastre :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)