Sari la conținut

Trei rochii de la Premiile Oscar care mi-au plăcut

Azi noapte am dormit, nu m-am uitat la Oscare deși știam că sunt, eram prea obosit. De dimineață, în scurta vizită pe site-urile pe care le citesc am găsit la Andreea o colecție de poze cu rochiile de pe covorul roșu. Am zis că-mi permit să-mi dau și eu cu părerea și să aleg trei dintre ele, trei care mie mi-au plăcut cel mai mult. Le aveți mai jos în ordinea preferințelor.

Charlize Theron

Angelina Jolie

Rocsi-Diaz

Mai multe detalii despre rochii, despre cine le-a făcut și așa mai departe găsiți la Andreea, eu v-am spus doar care sunt preferatele mele.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Deea 3 Mar 2014 @ 13:22

    Ai gusturi bune, colegu’. ;)
    Mersi frumos pentru link.

    Raspunde
  2. criserb 3 Mar 2014 @ 14:25

    @Deea – merci frumos ;) Aștept să văd care este ordinea în care o să le pui tu, sunt convins că ai să le așezi într-o zi și in ordinea preferințelor. Sau acum sunt puse pe blog în ordinea preferințelor și nu m-am prins eu? :)

    Raspunde
  3. Deea 3 Mar 2014 @ 15:34

    @criserb – Sunt in mare parte in ordinea aparitiei pe covorul rosu. Ti-am zis ca am stat cu nasul lipit de ecran si de site-urile de profil si cum aparea vreo prospatura saream cu update-ul. Totusi, am publicat doar rochiile care mi-au placut.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)