Sari la conținut

Tricoul norocos

250

Fie ca este vorba despre tricoul cu care te imbraci la fiecare meci de fotbal, fie ca este tricoul cu care te duci la prima intalnire, fie un tricou pe care nu vrei sa-l mai dai jos, trebuie ca fiecare din noi sa aiba un tricou preferat.

Ma gandeam la chestia asta si din toate tricourile pe care le am (si am cateva) am gasit un 295singur tricou la care nu as putea renuta pentru nimic in lume. Pentru mine tricoul preferat nu este un tricou oarecare (pentru voi cu siguranta este un tricou obisnuit), este tricoul cu care am facut sedinta foto pentru albumul foto de la nunta.

Tricoul respectiv are o puternica insemnatate sufleteasca, daca pot sa-i zic asa, este tricoul in care eram imbracat cand am cunoscut-o pe prima mea sotie (vorba asta am preluat-o de la tata, el inca o prezinta pe mama drept prima lui sotie chiar daca au 35 de ani de la casatorie, e prima nu?).

La sedinta pentru albumul foto ne-a zis fotograful sa ne imbracam frumos, dar eu am preferat sa iau pe mine acest tricou. Nu stiu cum de mi-a venit in minte, dar cum l-am ochit in dulap am stiut ca el este alesul. N-am vrut sa par altfel decat sunt, am preferat sa ma imbrac in respectiva zi, asa cum ma imbrac normal. N-am vrut ca pozele sa surprinda ceea ce nu eram. Stiu, majoritatea isi iau cele mai bune haine, chiar colinda saptamani intregi prin magazine in cautarea lor, dar eu am preferat sa fiu asa cum sunt.

Din fericire sotia a gandit la fel si ne-am facut pozele penttricou-preferatru album in cele mai obisnuite haine. Nimic special.

De ce va vorbesc acum despre asta?

E destul de simplu. Am dat de Galeria Tricourilor Preferate adunate de Nivea for Men Invisible for Black&White pe facebook in care ni se cerea sa ne incarcam o poza cu tricoul preferat si eu mizez in continuare pe acest tricou. Cred ca acest tricou imi poarta noroc si atunci de ce nu?

Pentru voi, care este tricoul preferat si cum l-ati ales? Cum de a devenit dintr-un simplu tricou, tricoul vostru preferat?

In caz ca vreti sa castigati o excursie de 6 zile in Europa pentru voi si un prieten, unul din cele 10 aparate foto Nikon sau un set Nivea for Men Invisible for Black&White si credeti ca tricoul vostru va poarta noroc, eu zic sa va inscrieti aici, sa participati la acest concurs si poate premiul o sa fie al vostru.

Eu m-am bagat, mizez pe sansele mele si nu mi-ar strica de loc o excursie in Europa.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. SIP 13 Apr 2012 @ 08:42

    Succes !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)