Sari la conținut

Tu pentru cat ti-ai pierdut virginitatea?

catarina

Catarina, o fata de 20 de ani din Brazilia si-a scos la licitatie virginitatea. Ea sustine ca banii castigati o vor ajuta sa construiasca case pentru oamenii nevoiasi din statul brasilian Santa Catarina. Ma rog, nu toti, 90% din banii incasati, restul sunt pentru ea.

In cca. 2 saptamani fata si-a scos la licitatie virginitatea si dupa o lupa destul de stransa licitatia a fost castigata de un japonez ce nu a vrut sa-ti divulge identitatea.

Ma intreb, cat de obsedat esta ala de a dat 780.000$ pentru o partida de sex. O sa-mi ziceti ca omul a fost bun la suflet, ca el a vrut sa ajute… daca vroia sa ajute ii dadea banii si gata, nu dorea nimic in schimb.

Oricum, la cum s-a descurcat fata, si la cum arata ii prevad un viitor maret :)

Sau poate, toata chesta asta este doar o reclama pentru virginswanted.com.au siteul unde a avut loc licitatia. O sa vedem…

Cert este ca acum imi pare rau, trebuia sa imi scot si eu virginitatea pe net, sunt destui obsedati care ar plati pe asa ceva…

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Dragos Geornoiu 25 Oct 2012 @ 23:14

    Baietii sunt virgini in doua locuri… si cred ca in unul din ele esti inca virgin :)) asa ca poti si tu sa-ti vinzi virginitatea pe net =))

    Raspunde
  2. skrintitu 26 Oct 2012 @ 00:20

    Cand vad astfel de lucruri ma gandesc ce e diferit intre asa ceva si prostitutie? :) Bine, exceptand faptul ca in cazul asta aia ar fi virgina

    Raspunde
  3. criserb 26 Oct 2012 @ 00:28

    @skrintitu – Diferenta prea mare nu este…

    Raspunde
  4. Alina 26 Oct 2012 @ 00:43

    Daca iti vinzi ideile se numeste antreprenoriat, daca iti vinzi virginitatea se numeste prostitutie…

    Raspunde
  5. TyT 26 Oct 2012 @ 13:16

    Pai sa incepem cautarile de virgine prin tara daca ma sunt, NOT !:)))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)