Sari la conținut

Ultima fitza: Mini-porcii de companie

Am citit la Maddy un post care m-a amuzat, de mult nu am mai vazut o idiotenie mai mare, porcii in miniatura, cele mai cool animale de companie.

article-0-06B810C3000005DC-595_634x337

Daca vrei sa fii remarcat, sa se uite lumea la tine cu “respect” trebuie neaparat sa-ti cumperi asa ceva. Sunt niste porci in miniatura, dupa cum vedeti si mai sus comparabili cu o ceasca de cafea.

Ma intreb cat mai dureaza pana am sa vad pitipoancele pe strada cu asa ceva? Mult? Nu cred :) O sa ne amuzam teribil cand o sa-i vedem prin cafenelele de Dorobanti :P

La draq, cum poti sa tii asa ceva in casa, pana la urma sunt porci, guita, fac ca dracul si imi imaginez asa cum isi imagineaza orice om normal ca mai si put… ca deh asa e porcul. Aaa, sa nu uitam, porcul mananca cacat, stiati? :)

Pretul e de 1000 de euro bucata, dar nu conteaza atunci cand vrei cu adevarat sa ai un porc langa tine, nu?

Mai jos aveti un filmulet, sa-i si vedeti, nu-i asa ca sunt dragalasi? :P

Acum ca am scris aici, astept stirea in presa (fara link, normal) si apoi vor aparea porcii si in minunata noastra tarisoara :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. Andy 12 Oct 2009 @ 21:08

    Tara noastra e deja plina de porci…

    Raspunde
  2. Ghiocel07 12 Oct 2009 @ 21:55

    Andy are dreptate. Cahhhhh!!!!:(

    Raspunde
  3. Andy 12 Oct 2009 @ 21:55

    Multumesc, multumesc… :)

    Raspunde
  4. dana 12 Oct 2009 @ 22:30

    doamne fereste:| cine a mai inventat si moda asta? Sa ai un porc in casa? Oameni buni e un PORC!! Are rat, grohaie deci porc ramane oricat de mic ar fi el:) Luati-va un caine e de o mie de ori mai destept, cred ca si un peste e mai destept:) Eu sunt stupefiata, pe bune :|

    Raspunde
  5. Pavel 12 Oct 2009 @ 23:41

    hehe, le fac eu rost la 1500 lei unu deala de 130 kilograme … merita

    Raspunde
  6. Oana 13 Oct 2009 @ 11:51

    Hai mai ca sunt draguti….si nu sunt prosti ! Porcii sunt printre cele mai destepte si afectuase animale (stiu ca pare ciudat dar asa este), in plus cred ca nu ar trebui sa faceti comparatie intre porcii de la mamaia de la tara care miroseau urat si se guitat toata ziua, si chestiile astea mici…si dragute dupa parerea mea :d
    Iar legat de ce spuneai tu Cristi, ca mananca kk…hahhahaha hai sa fim seriosi, cine a avut caine stie ca unii caini au o placere nebuna sa devoreze fecalele altor animale…asa ca nu-i mai sigur nici sa ai caine…

    Raspunde
  7. criserb 13 Oct 2009 @ 12:29

    Azi-maine te vad si pe tine cu un porcusor din asta prin oras :)

    Raspunde
  8. Oana 14 Oct 2009 @ 11:06

    :d
    eu am unu….dar are 91 de kg

    Raspunde
  9. sergiu 5 Dec 2009 @ 23:30

    :d vreau si eu unul …stie careva cum fac rost?:-?

    Raspunde
  10. Littlespice 17 Dec 2009 @ 05:05

    =)))) ce-a mai tare noutate de pana acuma … :)))) nu mai pot de ras :))))))
    Da eu cred ca Romaniei i s-ar potrivi cel mai bine acest brand, pe bune acuma nu de alta dar sincer doar la noi vezi pitzipoance fara nimic in cap ce umbla cu cocalari spalacitzi fara un ban in buzunar dar cu multe aere. Acum cel putin ar umbla cu un mini “cocalar” care oricum sta degeaba prin preajma si mai guitza si el din cand in cand.
    Sti cum s-ar promova cel mai bine acest brand?!? :))))
    Iti spun eu… =)) … Un spot publicitar cu Monica Columbeanu si cu acesti mini porci, desigur plimbandu-se prin MALL draga impreuna cu fiica ei…. ah era sa uit, impreuna si cu iubitul ei sot Irinel. :D Sau desigur la tv… hihi :))
    Oricum nu le-ar sta rau. I-ar defini cel mai bine asa un animal de companie.

    Raspunde
  11. PrInCe$$ PiNk 18 Jan 2010 @ 07:31

    super thare!!vreau si io unu e atat de sweet:>:*

    Raspunde
  12. criserb 18 Jan 2010 @ 08:20

    Nici nu ma asteptam ca tu sa nu vrei @PrInCe$$ PiNk. Ma uit la numele tau si sunt convins ca ti-ar sta bine cu o pereche de porci ca astia. Doar pentru tine au fost inventati, nu?

    Raspunde
  13. daniel 20 Apr 2012 @ 22:58

    sunt draguuuuu :*

    Raspunde
  14. Alex 10 Aug 2012 @ 14:30

    Cat puteti sa fiti de incuiati… Hai sa o luam punctual:

    1. Porcii sunt mamifere la fel cum sunt si cainii, pisicile samd!
    2. Porcii sunt mai inteligenti decat cainii (daca nu credeti va puteti documenta)
    3. Si oamenii put daca nu se spala! E valabil si in cazul porcilor si in general in cazul mamiferelor. Nu stiu daca stiati, dar apa si sapunul neutralizeaza parte din microbi, germeni si automat si mirosurile neplacute, deci porcu’ nu miroase ca asa l-a lasat natura… Miroase pt ca e crescut in general e crescut in conditii de rahat! Incearca sa mirosi un caine crescut in aceleasi conditii cu un porc, sa vedem daca iti place.
    4. Aah, sa nu uit… si cainii isi mananca rahatul uneori, STIAI? Again.. documenteaza-te!
    5. Nu inseamna ca esti pitipoanca daca iti cumperi un porcusor ca animal de companie! Eu personal mi-as cumpara un piglet sa atrag un pic atentia asupra ipocriziei care ne inconjoara. Ipocrizie care te manipuleaza si pe tine aparent! Porcul nu e ok sa il tii in casa, pt ca ai fost tu obsinuit sa il mananci. Cainele e ok ca animal de companie, am spune noi. Dar hai sa intrebam un Chinez care consuma carne de caine, sa vedem ce parere are el de faptul ca noi tinem caini in casa! Daca stai si analizezi putin, ajungi la concluzia ca singura optiune e un mod de viata vegetarian sau vegan. Deschideti ochii si nu mai fiti ipocriti!

    Raspunde
  15. Alisia 14 Dec 2012 @ 11:01

    Nu mai fiti inchisi la minte pentru ca nu vom evolua niciodata ca si tara la nivel occidental in ritmul acesta. Nu mai judecati dupa idei preconcepute de pe vremea bunicilor. Porcii sunt unele din cele mai curate si inteligente animale din lume (Incultilor cautati pe google sau mai uitativa pe canalul Discovery din cand in cand). Marimea porcului este potrivita pentru un apartament. Mai nesanatos este sa tineti un caine care lasa par si este prival de libertate decat un porcusor care nu trebuie plimbat si nu necesita foarte multe ingrijiri, care este usor de intretinut. Nu mai judecati cu mintile voastre ramase in urma ci evoluati ca si societate si acceptati ca oamenii au preferinte diferite in toate domeniile.
    Persoanei care a scris acest articol as dori sa ii subliniez cat este de ipocrita. Un fel de hipster de Romania. Incerci sa te revolti asupra societatii moderne si sa arati ca esti impotriva trendurilor si al culturii superfiale iar tu esti cea mai ipocrita persoana identificaliba pe aceasta pagina. Daca esti la fel de ingust/a la mine ca si restul populatiei needucate nu iti mai da singur/a importanta pentru ca nu ai nimic folositor de spus.

    Raspunde
  16. criserb 14 Dec 2012 @ 11:07

    @Alisia – eu mi-a lua o femeie ca animal de companie. Ce zici, sunt la moda?

    Raspunde
  17. Alisia 14 Dec 2012 @ 18:46

    Cu gandirea asta demodata? Nu? Dar ai avut simt civic si ai duso la vot? Oricum nu vad de ce ai avea pozitiv de demostrat cu acest comentariu?Macar de te rezumai la propriul tau articol. Fa-ti un bine si nu mai tine si alte minti injuste pe loc. Oricum din cate observ un porc (ca cel descris de tine) ti se potriveste de minune ca si animal de casa. Pacat ca articolul tau ca si tine, este superficial. Pe viitor iti propun sa te documentezi inainte sa imparti pareri construite pe fapte eronate.

    Raspunde
  18. Raluca 30 Aug 2014 @ 16:40

    @dana – Normal ca esti stupefiata,nici nu ma asteptam la altceva dupa ce am citit comentariu tau, porcul e mult mai destept decat tine. Inainte sa lasi comentarii si sa ne demonstrzi ca nu ai citit nimic in viata ta mai bine documenteaza-te si afla si tu ca porcii sunt printre cele mai destepte animale ( mult mai destept decat un caine ).

    Asa ca draga mea , afirmatia asta ” Luati-va un caine e de o mie de ori mai destept “, demonstreaza cum am spus si mai sus ca nu ai pic de cultura genarala.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)