Sari la conținut

Un anunt de angajare criticat. De ce?

Un individ face un anunt de angajare in care spune anumite lucruri pe nume. Este sincer omul si pana la urma spune ceea ce multi angajatori fac, dar nu precizeaza asa ceva la interviu.

Cititi anuntul de angajare de pe realitatea, chiar merita, este amuzant in felul lui.

Il puteti citi si pe site-ul omului de afaceri, dar acolo e mai greu sa va dau link, ca-i numa’ falsh.

Si acum, daca l-ati citit, sa-mi spuneti care este greseala pe care o face omul, de atata lume a sarit pe el? Ca a fost sincer si nu s-a ascuns in spatele unei oferte de munca mincinoase?

Chiar sunt curios de parerea voastra.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. FaraSuparare 11 Mar 2013 @ 21:51

    Consilier județean care angajează la negru și discriminează?
    Plus ca sinceritatea exagerată s-ar putea să sune mai degrabă a nesimțire

    Raspunde
  2. 230v 11 Mar 2013 @ 22:05

    Nu ideea in sine ma deranjat pe mine ci americanismele prost aplicate in toata polologhia lui și unele pasaje usor analfabete. SIncer pentru cineva tanar care a avid dupa bani si nu are obligatii prea mari e chiar ok. Omul a pierdut probabil vreo ora sa compuna anuntul pentru a scuti alte zeci de ore cu interviuri..etc.

    Raspunde
  3. william 11 Mar 2013 @ 22:30

    eu il inteleg pe om; am fst in situatia lui si stiu ca atunci cand tu dai un ban din buzunarul tau, apoi tre sa sti o treaba!

    eu are cerinte, cine crede ca le indeplineste, sa incerce

    Raspunde
  4. Vlad 11 Mar 2013 @ 23:18

    Problema e urmatoarea: tipul e si consilier judetean, e platit de stat si isi desfasoara mai usor afacerile imobiliare din functia respectiva, in timp ce da un anunt in care angajeaza pe cineva la negru pentru ca nu-i place sa dea bani la stat si face ceva pe sistemul de pensii. Hypocrite much?

    Raspunde
  5. criserb 11 Mar 2013 @ 23:50

    :) Adica voi chiar nu stiati ca se practica treaba cu “la negru”? Vedeti ceva anormal in asta?

    In tara asta treaba asta se pare ca a devenit normala, in plus, oamenii astia au fost alesi, de noi toti si acum ne miram sau cum?

    Raspunde
  6. dojo 12 Mar 2013 @ 09:05

    Singura chestie care ar putea deranja ar fi dubla lui pozitie si faptul ca nu doreste sa plateasca si taxele (desi orice patron este in asentimentul lui pana la urma).

    In rest .. este o piata LIBERA si un om care angajeaza ar trebui sa aiba dreptul sa decida in ce conditii si cum. Gagiul e putin sarit de pe fix, dar pana la urma cerintele lui nu mi se par exagerate. Nici eu nu as accepta orice chestie, atat timp cat eu platesc angajatul in cauza.

    Trebuie sa se incheie si distractia asta cu angajatii care cer doar drepturi si uita ca mai au si obligatii.

    Raspunde
  7. Eugen 12 Mar 2013 @ 10:05

    Are exprimare de cocalar.

    Recunoaște tranșant, aproape că i se pare normal, că angajează la negru, ceea ce pentru un Presedinte in PNL si Consilier Judetean este deplasat. Faptul că știm că se practică munca la negru în România nu înseamnă ca trebuie sa ni se pară normal.

    Dă dovadă de lipsă de profesionalism și atitudine anormală prin exprimare/cerințe/pretenții.

    Raspunde
  8. Dan M. 13 Mar 2013 @ 00:42

    Daca nu ar fi fost si consilier judetean si nu ar fi spus asa direct ca nu ii place sa plateasca la stat (munca la negru) nu cred ca i-ar fi sarit in cap asa multi.

    Faptul ca isi permite sa spuna public ca angajeaza la negru inseamna ca e arogant si are relatii care il protejeaza de eventuale controale.

    Raspunde
  9. corina 13 Mar 2013 @ 12:25

    Daca ar mai exista anunturi cu criteriile exprimate atat de franc…poate ca ar fi mai putini oameni in locuri nepotrivite!
    Anuntul asta e absolut cool. Stii dinainte exact ce vrea si ce nu vrea patronul de la tine (poate ca la ora la care incepe munca nici nu are chef sa-i faci cafea…), iar “sporurile de fidelitate” sunt traznet.
    Deh, intr-adevar, ca te angajeaza la negru…asta e! Nu e bine sa stii dinainte? Daca preferi un salariu mediu si carte de munca, ignori anuntul si gata.
    Stau si ma gandesc: oare o fi batuta in cuie incadrarea ca varsta :-? ?!!!

    Raspunde
  10. corina 15 Mar 2013 @ 13:06

    Dupa ce am spus mai sus…ceea ce am spus, zilele astea am mai rumegat anuntul, pt. ca ma interesa, dar nu intelegeam de ce omul nu propune contract de munca cu salariul minim asa cum fac o multime si sa-ti dea din mana mai mult. Astfel, am avut o revelatie: omul vrea sa muncesti la negru ca sa nu-ti plateasca concedii medicale, sa nu te plateasca daca ramai gravida si sa nu fie obligat de lege sa te reangajeze dupa aceea cu copil cu tot… Hm…dupa ce am descoperit chestiile astea de culise, mi s-a luat… In situatia asta, ar avea succes doar la pensionari sau la copii naivi !
    Si nici nu mi se pare normal ca o persoana majora sa nu poata sa-si primeasca in vizita prietenul in locuinta in care este cazata.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)