Sari la conținut
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. andreea 11 Apr 2013 @ 17:51

    din pacate numarul javrelor din sistem il depaseste pe cel al celor ca gabi.
    ti-as povesti cum am petrecut o noapte la urgente la universitar, dar mi-e ca am da cosmaruri cititorilor.

    Raspunde
  2. criserb 11 Apr 2013 @ 18:03

    @andreea – esti invitata mea sa scrii, poate asa afla si altii de anumiti medici si de situatiile reale (si grave) din spitalele noastre.

    Raspunde
  3. mia 12 Apr 2013 @ 08:48

    tulburator………. da asa ar trebui sa gandeasca domnii doctori
    uite o sa pov si eu o patanie dea mea.in urma cu 2 sapt. am fost trimisa de dr. de fam. la un cardiolog.[tin sa precizez ca am diabet si poliartrita reumatologica a si tensiune toate cu tratamentdar in timp aceste boli ataca inima]m-am dus la sp. jud timisoara la dr. Cita Radiana [ai zic dr. dar ar trebui sai zic femeia aia ca dr nu nu se cade sai zic ] mia vb foarte urat nici nu sa uitat peste ‘N analize sau pe o foaie de EKGca ce caut acolo si cine ma trateaza?pe biletul de trimitere scria si ce trat lua na binevoit sa se uite peste el.Atat vreau sa spun ca asa tare mam necajit , pana azi inca nu miam revenit fac tensiune cu to cu trat. din cauza unei FEMEI care si- a gresit meseria.

    Raspunde
  4. mia 12 Apr 2013 @ 08:52

    iti multumesc criserb, ca mi-ai dat ocazia sa ma descarc [emotional]un pic.

    Raspunde
  5. mirela 12 Apr 2013 @ 14:02

    Avem multi medici buni in tara, in ciuda conditiilor. Din pacate caracterul ii diferentiaza si spun asta pentru ca, desi unii sunt foarte buni specialisti, comportamentul fata de pacient lasa de dorit si atunci sunt caracterizati ca fiind” medici pe care e bine sa-i eviti”. In ceea ce ma priveste, am avut privilegiul de a intalni cativa medici despre care pot spune numai lucruri frumoase.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)