Sari la conținut

Unde mergem in weekend?

Vorbeam cu Raca sa plecam la Dunare, la Cazane peste 2 weekenduri dar din pacate am sunat sa fac rezervare si nu am gasit locuri mai devreme de 30 august, asa ca trebuie sa schimbam destinatia.

Avem nevoie de idei, orice zona a tarii pana in 400 km. Pensiunea trebuie sa fie decenta, sa fie intr-un loc frumos si firesc intr-un loc in care avem ce face.

Daca are si piscina e ideal, daca nu… asta e, important e sa fie frumos, un loc in care v-ati intoarce cu drag.

Avem nevoie de recomandari…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. criserb 29 Jul 2008 @ 20:58

    Varianta 1:

    Oana: incercati sa mergeti langa pestera dambovicioarei
    Oana: e intre campulung muscel si bran
    Oana: mai spre campulung
    Oana: e o pensiune super misto acolo
    Eu: e frumos ?
    Oana: stiu cum se ajunge dar nu stiu cum se cheama
    Oana: da e misto
    Oana: de la pensiune la pestera e un defileu
    Oana: de 2 km
    Oana: se merge pe jos
    Oana: e fain

    Raspunde
  2. livia 29 Jul 2008 @ 20:59

    ati putea sa mergeti in Piatra Craiului, la 12 km de Zarnesti, la cabana Plaiul Foii aici, insa nu are piscina din cate stiu eu. ar mai fi o varianta la Cheile Bicazului, Lacul Rosu, cred ca sunt sub 400 km pana acolo si sunt multe cabane, pensiuni etc. :)

    Raspunde
  3. ramona 29 Jul 2008 @ 21:27

    Tara Hategului?:) Zimbrii, Sarmisegetuza, Petrosani, Manastirea Prislop?:) daca te intereseaza..da buzz pentru o eventuala cazare la o super cabana..care e practic hotel de **** :-))

    Raspunde
  4. Ghiocel07 29 Jul 2008 @ 22:00

    Interesati-va de vreme, drumuri, inundatii. N-ar fii indicat sa ramaneti impotmoliti pe undeva. :(

    Raspunde
  5. Bogdan 29 Jul 2008 @ 22:18

    la botosani :D va duc eu unde sunt acum inundatiile alea pe prut :)>-

    Raspunde
  6. sip 30 Jul 2008 @ 09:41

    O partida de Golf …ce zici ? :-?

    Raspunde
  7. ionut_d 30 Jul 2008 @ 15:17

    La Plaiul Foii lasa de dorit cazarea. Adica sa zicem ca ar fi ok in mare. Daca ajungeti nu luati camera cu pat matrimonial ca e doar un patut putin mai mare si scurt (cel putin de mine care am 1,87). Luati camera cu pat dublu mai binesi puneti o patura intre paturi. Mancarea e ok, privelisti misto, nimic interesant de facut decat plimbari prin padure si relaxare. Iti dau eu poze daca vrei de prin zona sa iti faci o idee. Drumul e cumva de-tara-forestier-pietruit niste km buni, dar au ajuns cu mine si un Peugeot 407 si un C4, mai greu ce-i drept.

    Cheile Bicazului poti sa le scoti din calcul. Vroiam noi sa mergem in drum spre SV la ai mei cu ocol pe acolo si am aflat ca ar fi drumuri inchise in zona din cauza inundatiilor, dar merita pentru cand o sa fie ok.

    Pestera Dambovicioarei am auzit ca merita, nu stiu mai multe detalii.

    @Bogdan, nu prea e o gluma buna… am fost la Radauti-Prut (unde se pescuieste). Si asa sunt in capatul lumii uitati de Dumnezeu oamenii aia, lasa-i in pace…

    Raspunde
  8. Alex G 30 Jul 2008 @ 16:15

    Pensiunea Mai

    N-am fost niciodata, am gasit link-ul intamplator. Mi se pare interesant, dar prefer sa astept sa mergi tu sa-mi zici si mie daca e ok.. ups, am zis asta ?? Atentie insa, dupa cum scrie si acolo:

    NU SE FAC CAZARI CU ANIMALE!

    Raspunde
  9. criserb 30 Jul 2008 @ 16:36

    @alex – pai daca nu ma lasa cu animale, pe Raca cum sa-l iau?

    Raspunde
  10. Ghiocel07 30 Jul 2008 @ 19:17

    Am eu o idee. Mergi la sedinta in locul meu :d

    Raspunde
  11. Adrian (primul) 1 Aug 2008 @ 12:39

    Sa le luam pe rand:
    1. Oana, Pestera Dambovicioara: am fost, boring (pentru cunoscatori: “attention a la tete, watch your head, fereste dibla neamule”).
    2. Livia, Plaiul Foii: am fost de cateva ori, dar n-am dormit. E frumos, liniste… dar acolo poti sa stai pe patura si sa faci drumetii. Cred ca Criserb va claca dupa cateva ore :)
    3. Livia, Lacul Rosu: heh, no way. Nu mai merg acolo nici daca e gratis.
    4. Ramona, Hateg-Petrosani (!?): e cel mai frumos acolo, si mi-e dor ca n-am mai fost de-o saptamana :)). Deci pica.
    5. Ghiocel&Bogdan, turism calamitar-inundatii: din pacate nu se mai anunta nimic spectaculos pentru perioada urmatoare (poate cu exceptia caniculei din Bucuresti).
    6. Sip, partida de golf: inca nu suntem suficient de sefi… dar lucram la asta.
    7. Alex, Paltinis: bai, as putea sa jur ca am dormit acolo anul trecut. Doar ca asta arata mai bine, poate o fi cea de peste drum :). Merita oricum sa dormi acolo daca vrei sa vezi Sibiul (in Paltinis e aiurea iar in Sibiu e scump). Adaug o recomandare si din partea mea pentru pensiunea asta.

    Ca sa nu mai tinem lumea in suspans, mai avem o varianta secreta in Lepsa (momentan e in pole position).

    Plus ca ramane varianta cu Vatra Dornei – Pensiunea Vanatorul: calarie in Runc pentru fete si tenis de camp pentru mine si criserb. O sa ziceti ca am o obsesie cu Vatra Dornei… ma rog, pb asa e :)

    Raspunde
  12. pisi 23 Oct 2009 @ 11:08

    poti sa mergi pe transfagarasan…este superb akolo…iti sigur…merita;)

    Raspunde
  13. mariantitan 25 Jun 2010 @ 00:42

    mergeti la castelul bran la pensiuni ieftine dar cu conditii bune va primeste si cu animalul de companie daca este educat de exemplu la pensiunea ingrid daca aveti masina de acolo e aproape si rucar bran dambovicioara si poiana brasov si cheile rasnovului eu am fost si iarna si vara aveti ocazia sa beti apa potabila de pe virful omu gasiti magazine cu preturi normale gen penny,si mai e si riul poarta nepoluat inca si mai ales liniste fara manele.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)