Sari la conținut

Urasc progresul asta rapid | GoPro HD HERO

Titlul este mai in gluma mai in serios.

De cateva zile am vazut ca cei de la GoPro au scos un model nou, GoPro HD Hero3. Din ce vad pe siteul lor vine cu imbunatatiri substantiale din mai multe puncte de vedere.

Priviti putin filmuletul de mai jos.

Calitatea video-ului este foarte buna. Ok, este adevarat ca este un filmulet de prezentare si este lucrat mai mult decat este nevoie pentru a da bine, dar sunt convins ca nu este chiar departe de realitate.

Am vazut si HD Hero 2-ul si cred ca se poate. Eu deocamdata am modelul Hero HD si sunt multumit de el, dar asta nou parca le intrece pe toate.

Vine in trei versiune de echipare si de preturi, le gasiti la ei pe site.

As schimba-o si eu pe a mea, in principal pentru ca asta noua stie sa scoata imaginea wireless, direct pe telefon, dupa cum se poate vedea aici. Practic ecranul mobilului ar fi un fel de televizor, ceea ce m-ar incata destul de mult. Este greu sa filmezi ceva si numai acasa sa vezi daca ai fixat camera bine. Nu ar strica aceasta iesire pe mobil.

Acum sa vedem si la ce pret ajunge la noi, ca dupa cate stim, la noi pretul este aproape dublu ca in state :(

A scris si zoso despre ea aici, iar un review gasiti si pe engadget.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. TyT 18 Oct 2012 @ 13:42

    Adevarul e ca , filmul de prezentare e super profi, muzica sincronizata ff bine cu conținutul video, super !

    Raspunde
  2. vali 18 Oct 2012 @ 22:05

    băi, dacă nu las eu comentarii, blogul ăsta ajunge ca al lui ciubo, 2 comentarii la 3 articole :)

    deci, cumperi un gopro2? :)

    Raspunde
  3. Sorin 9 Jan 2013 @ 20:31

    Pasionatii n-o sa reziste modelului nou Black. O sa fie hero 2 la vanzare sh…cred eu ca foarte ieftine. Eu unul asa lucru nu mi-as lua sh in primul rand ca e model depasit,nu ca e folosit. Fiecare acum abia are de unde alege,pana acum era doar varianta de a lua de nou produsul.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)