Sari la conținut

Urgenta 112

Am sunat la numarul special de urgenta 112 sa anunt un incendiu.

icendiu

Oamenilor chiar le pasa… mi-au cerut multe detalii, au revenit chiar cu un telefon.

Sper ca nu s-a intamplat nimic grav si pana la urma incendiul a fost stins inainte de a cuprinde toata padurea.

icendiu1

Undeva langa Ciopeia, judetul Hunedoara. 

Nu e prima data cand vad ceva ce cred ca ar trebui anuntat dar e prima data cand am facut-o. Sunt un caz singular sau nici voi nu sunati, chiar daca nu aveti nici un motiv sa nu o faceti?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Dana 1 Apr 2009 @ 10:02

    bineinteles la indemnul meu ai sunat, nu ? :D ca am zis sa nu fim indolenti ca toata lumea si sa trecem nepasatori pe langa ceva eventual dezastruos fara sa facem nimic :)=d>

    Raspunde
  2. criserb 1 Apr 2009 @ 10:08

    Absolut, am uitat sa precizez asta? :”>

    Raspunde
  3. Dana 1 Apr 2009 @ 10:13

    ai uitat :D

    Raspunde
  4. ionut_d 1 Apr 2009 @ 10:54

    Un caz fericit. Noi am sunat la 5 dimineata la 112 sa reclamam 2 betivi din blocul de alaturi ce si-au prelungit petrecerea de printr-un club probabil pe terasa balcon cu muzica la maxim. Au ajuns in 30 minute au sunat la interfonul scandalagiilor apoi am primit telefon inapoi “ca nu pot intra pentru ca nu le raspund la interfon” dupa care mi-au urat repede “la revedere”, iar cei de jos au si plecat. Cand auziti bancuri ca politistii sunt prosti, sunt inspirate din realitate daca nu sunt chiar relatari reale. In mod clar nici un vecin de-al lor nu dormea si puteau sa sune la alt apartament si din cate am inteles nu am fost singurul care a reclamat party-ul asta ce a tinut pana pe la 8:30

    Raspunde
  5. mimi 1 Apr 2009 @ 11:24

    Eu am sunat pentru a anunta ca drumul e blocat pe un sens de mers de o creanga picata in timpul furtunii. M-au transferat pe la vreo 3 centre pana am reusit sa ajung la primaria de care apartinea respectivul sector de drum si sa le explic ca la ora 5 dimineata e ok sa treci pe contrasens dar la ora 10 respectivul drum national va fi blocat de tiruri si alte masini in drum spre mare. Nu stiu ce s-a intamplat in continuare dar eu m-am simtit mai bine ca am semnalat problema.

    Raspunde
  6. Ionut 1 Apr 2009 @ 11:50

    Parerea mea e ca nu trebuie sa fim nepasatori oricare ar fi motivul

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)