Sari la conținut

V-am promis un super calendar, asa o sa fie

Mai sunt cateva ore pena la terminarea votului online, pentru fetele ce o sa pozeze in calendarul #SuperFete din Social Media 2012. Pana la ora 23:59 mai puteti vota aici.

Pentru ca ne apropiem de final si pentru a nu avea discutii cu privire la alegerea primelor 12 fete, mai jos aveti juriul (30 de bloggeri) ce le va selecta pe 12 din cele 24 votate de voi:

Cristi Serb, Auras Mihai, Augustin Radu, Andrei Gondos, Papa Daniel, Valentin Bosioc, Cristi China, Razvan Baciu, Anton Alexandru, Daniel-Ionut Urda, Gabriel Oana, Andrei Leczfalvi, Șerban Păun, Bogdan Antohe, Vlad Cucu, Cristian Lupulescu, Gabriel Aldea, Catalin Baciu, Ionut Pavel, Mihai Andries, Richie Marius Ilie, Vasile Manu, Bogdan Fechita, Aurel Dragut, Alex Dima,Alexandru Buzoianu, Alexandru Mares, Ariel Constantinof, Andrei Dobra, Ionut Bunescu.

Fetele vor avea parte de o sedinta foto cu adevarat profi, prin prisma profesionistilor ce vor fi acolo, pentru ca totul sa iasa cat mai bine.

Fotograf: Alex Conu

Pe Alex il stiu de mult din online, i-am admirat fotografiile si am sperat ca intr-o zi o sa pot sa-i fiu alaturi la o sedinta foto. Sa vad si eu cum fac marii fotografi de le iese totul asa bine. Acum o sa am in sfarsit ocazia.

O parte din portofoliul lui Alex il gasiti aici.

Machiaj: Marian Tanase

(zis si Tase) si-a descoperit pasiunea pentru machiaj in urma cu 8 ani de zile, si de atunci profeseaza ca make-up artist. Din cate vad pe site, a  realizat machiaje pentru reviste ca Tango, Tabu, Diva si stiu ca lucreaza cu diverse vedete cunoscute pe la noi.

Hairstyling: Gett’s

Gett’s un veritabil trend-setter in domeniul serviciilor de infrumusetare din Romania, detine un lant de 7 saloane (6 in Bucuresti si unul in Cluj) si ofera servicii complete day SPA – hair&beauty avand o echipa de peste 120 de profesionisti. Putini sunt cei care n-au auzit de Gett’s :)

Mai multe detalii despre ei aveti aici.

Deci, nu uitati, aveti mai putin de 12 ore in care mai puteti vota!

Inca o data multumim Activia pentru tot sprijinul acordat!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. SIP 15 Dec 2011 @ 17:24

    Eu de ce nu sunt in juriu , ai vreo explicatie ???

    Raspunde
  2. elena 15 Dec 2011 @ 19:18

    propun pe Anca Tanase

    Raspunde
  3. octavian 16 Dec 2011 @ 09:49

    eu ce sa mai zic :)

    Raspunde
  4. Sabina 16 Dec 2011 @ 11:37

    Cristi, cum sa nu fie tatal tau in juriu :)))) ?

    Raspunde
  5. Ghiocel07 16 Dec 2011 @ 14:35

    @SIP-aici este vorba de treaba serioasa….bloggeri adevarati….. meseriasi…… ce sa cauti tu acolo?
    @Sabina-si eu :))

    Raspunde
  6. the one 20 Dec 2011 @ 12:40

    si cum putem avea si noi calendarul? :D

    Raspunde
  7. criserb 20 Dec 2011 @ 14:08

    @the one – o sa scriu un post in care o sa intreb cine-l vrea si o sa incercam sa-l dam tuturor doritorilor.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)