Sari la conținut

Va inselati, parlamentarii stau chiar peste program!

parlamentari

Da stiu, toata lumea are impresia ca parlamentarii nostri nu muncesc, ca nu vin la munca si ca lipsesc de la dezbaterile din parlament. E foarte posibil, dar hai sa va zic eu cum stau lucrurile cu adevarat.

Parlamentarii, chiar daca evita dezbaterile, seara se intorc in casa poporului si muncesc. Nu le place singuratatea, motiv pentru care isi iau alaturi de ei familia, neamurile sau chiar toate persoanele dragi lor.

Din cand in cand, intre vreo doua legi pe care le analizeaza cu sudoarea fruntii, mai ies pe balcoane sa se aeriseasca si ei ca deh, oameni sunt. Daca cumva se intampla ca in momentul in care ies pe balcon sa fie si un concert in Piata Constitutiei, cu atata mai bine, munca le va fi cu mult usurata.

IMG_0800

IMG_0799

IMG_0805

Acum pe bune, lasand ironia la o parte, cum tu, mare parlamentar ce se presupune ca ar trebui sa fii un exemplu pentru alegatorii tai, sa vizionezi un concert de peste gard, sa profiti de amplasarea “biroului” tau si sa-ti mai aduci si neamurile sa vada concertul de acolo?

In loc sa-ti iei bilet, in loc sa ii sfatuiesti sa isi ia bilet, tu le arati cum pot pacali sistemul pentru a vedea un concert moca?

P.S. Povestea e asemanatoare si pentru cei din ministere, din cate stiu cladirile alea (pe care erau suiti o gramda de oameni) din Piata Constitutiei nu sunt blocuri de locuinte nu, ci sunt sediile unor ministere…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. raul 12 Jul 2011 @ 16:32

    pai sa se ingramadeasca ei cu oamenii de rand?

    Raspunde
  2. pantera mov 12 Jul 2011 @ 16:58

    cel mai probabil aia nu erau parlamentari ci functionari, ca exista multi functionari in casa poporului si aia nu cred ca isi permit, cu salariile lor de bugetari. la fel cu ministerele.

    Raspunde
  3. criserb 12 Jul 2011 @ 17:43

    @pantera mov – iti imaginezi tu ca femeia de serviciu avea access acolo ca sa vada concertul? :)

    Raspunde
  4. Iulian 12 Jul 2011 @ 17:47

    nu e vorba de femeia de serviciu, ca aia nu e functionar public… e vorba de diversi asistenti, secretare, referenti, si altii…care au acces la astfel de locuri…

    Raspunde
  5. mo 12 Jul 2011 @ 17:50

    serb,
    si femeia de serv are acces, si sora, si fratele…

    Raspunde
  6. Robintel 12 Jul 2011 @ 19:49

    E logic: sunt tot români.

    Raspunde
  7. Soacra 12 Jul 2011 @ 21:37

    Nici eu nu cred ca erau parlamentari… ar fi interesant de vazut… un dslr bun cu un tele mare si la urmatorul concert ne pui poze cu chipurile lor… Vedem pe cine recunoastem… trimitem un pont presei si aia e ;)

    Raspunde
  8. criserb 12 Jul 2011 @ 23:43

    @Soacra – daca intram cu DSLR-ul, il pozam si eu calumea pe Bon Jovi, nu pe aia :P

    Raspunde
  9. Amzis 13 Jul 2011 @ 10:28

    foarte tare. ma gandeam ca poate era bine sa punem mana de la mana , sa stam noi acasa si sa le dam lor bani sa-si cumpere bilete. Saracii… imi e mila de ei

    Raspunde
  10. Andrei 13 Jul 2011 @ 15:09

    Buna , am reusit in final cu Google+ , si felicitari pt articol ,este extrordinar de bun, se vede ca ai multa experienta, ( eu sunt la inceput + ca am 13 ani )

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)