Sari la conținut

Va multumesc

Majoritatea stiti deja ca mi-am rupt mana, ceea ce nu stiti este ca ieri am fost la control unde lucrurile nu au stat foarte bine :(

Din pacate osul nu s-a lipit foarte bine si a trebuit sa mi-l aseze din nou, ceea ce a presupus “ruperea” lipiturii ce deja se formase si asezarea lui in asa fel incat lipirea celo doua parti (rupte) ale osului sa fie perfecta, sau cat mai aproape de forma anatomica.

Despre durere ce sa va zic, nu doresc nimanui sa vada si sa simta pe pielea lui ruperea unui os :(

Cele de mai sus se intampla datorita faptului ca in momentul in care ti se pune initial gipsul mana este umflata iar urmand tratamentul prescris umflatura se retrage facand ca gipsul sa fie larg iar osul are loc sa miste, mai ales atunci cand el este fortat, cum am facut si eu incercand sa-mi ajut colegii.

Daca statateam cuminte exista posibiltatea ca oasele sa nu se deplaseze si ele sa se lipeasca bine… dar nu a fost sa fie.

Acum sunt cuminte si nu-mi mai folosesc mana dreapa, fac totul cu mana stanga :) Chiar si acest post este scris integral cu mana stanga, in aproape 2 ore :(

Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au fost alaturi, tuturor celor care m-au ajutat in special d-rei Doctor Alina Tudose (de care sunt convins ca o sa auziti multe lucruri bune) care a fost langa mine de fiecare data si  care a avut rabdarea sa-mi raspunda la multimea de intrebari ce i le-am adresat.

Ii multumesc Piticai pentru ca mi-a facut tot ce mi-a dorit inimioara, pentru ca eu nu am miscat nici un deget (chiar ma simt prost din cauza asta) si nu in ultimul rand ii multumesc lui Octavian care pe langa faptul ca s-a intors din concediu din cauza mea azi mi-a si adus televizorul lui de acasa ca eu sa nu ma plictisesc uitandu-ma pe pereti. (TV-ul meu e in service de ieri)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. nina 1 Dec 2009 @ 19:02

    Uof, stai si tu linistit ca poate iti trece mai repede si scapi de cosmar. Sanatate multa!

    P.S. cand ai zis ca nu s-au lipit oasele bine, am crezut ca-i din cauza ca ti-am semnat noi pe ghips. :o

    Raspunde
  2. Ghiocel07 1 Dec 2009 @ 21:31

    Am simtit eu aseara ca ceva nu este in regula, am intrebat de careva ori, dar in cele din urma nu am mai insistam, mi-am dat seama ca nu vrei sa-mi spui ca sa nu ma intristez, plus ca am si eu bolnavul meu acasa. Ti-am spus de la inceput sa ai grija ca nu e de joaca. Dar…asta e. Acum sper ca stai in casa si nu o mai fortezi la calculator sau mergand cu masina.:* Multumesc si eu Piticai si lui Octavian pentru ajutor. Inca o data se adevereste zicala: prietenul la nevoie se cunoaste! ^:)^

    Raspunde
  3. octavian 1 Dec 2009 @ 22:27

    ma faci sa ma simt ca maica tereza :)

    Ghiocel l-am ajutat ca sa se faca bine cat mai repede ca sa vina la munca :D

    Raspunde
  4. sip 2 Dec 2009 @ 09:26

    @octavian – Bravo Octavian : “Scopul scuza mijloacele!” sau cu alte cuvinte “La munca, nu la-ntins mana ” fiule …

    Raspunde
  5. Ghiocel07 2 Dec 2009 @ 12:03

    @SIP-uite cine vorbeste:d

    Raspunde
  6. Valy & Deima 3 Dec 2009 @ 10:37

    Sanatate multa si sa fi fericit ! Ai multe persoane in jurul tau carora le pasa si asta este foarte important. Nu foate multa lume se poate lauda cu asta. Sanatate multa atat tie cat si prietenilor si familie. Bafta multa si putere de repaus. Te stim o persoana energica, ceea ce e foarte bine dar intelege ca mai trebuie sa te supui regulilor !
    Bafta multa si sanatate foarte multa !

    Raspunde
  7. mariana 3 Dec 2009 @ 20:52

    Pe langa urarile de insanatosire fara sechele,
    te atentionez ca este extrem de important sa asculti cu sfintenie sfaturile unui medic competent in perioada de recuperare (in cunostiinta de cauza, fiind mama unui fiu la fel de…fracturat, numai ca, putin mai rebel).

    Raspunde
  8. raca 3 Dec 2009 @ 23:16

    Ghiocel, contrar proverbului eu nu l-am ajutat cu nimic :))

    Ba mint, am facut o gramada de glume (majoritatea nesimtite :P) pe seama accidentului… data viitoare cand se simte ninja se va gandi de doua ori :)

    Raspunde
  9. criserb 4 Dec 2009 @ 13:33

    @mariana – merci de sfaturi si de urari, asa am sa fac

    Raspunde
  10. Ghiocel07 4 Dec 2009 @ 20:51

    Raca, stiu eu ca tu esti prietenul lui de nadejde. Oricat v-ati tachina voi sunteti ca fratii, poate chiar mai mult. ^:)^
    Octavian, sunt sigura ca si el vrea mai bine la munca decat sa stea degeaba^:)^

    Raspunde
  11. random4web 6 Dec 2009 @ 01:10

    Intrand pe blogul tatalui aflam ca are febra 37 si vrea sa se dea jos din pat cu orice pret… Intrand pe blogul fiului aflam ca mana pusa in ghips a trebuit “reconfigurata”… Daca sunteti asaltati de forte oculte pot ajuta, m-am uitat la “Exorcistul” de 3 ori deci am experienta :d Lasand gluma la o parte sper sa fiti bine amandoi! Desi apreciez taria lui SIP” La munca fiule nu la intins mana” :))

    Raspunde
  12. cristi 6 Dec 2009 @ 01:32

    Insanatosire grabnica!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)