Sari la conținut

Vaillant face un pas mare spre viitor cu centralele termice Green IQ [p]

Cei de la Vaillant au lansat pe piața o serie nouă de centrale, adaptate ultimelor cerințe ale vremii. Sunt Smart (cine nu își dorește lucruri smart?) și Green (aici noi încă suntem la început de drum).

Eu însă, după cum mă știți, apreciez stilul de viață eco, de aceea mi-am și făcut casa de lemn, când puteam la fel de bine să o fac din cărămidă sau alte materiale clasice de construcții.

green-iq2

O mare parte din centrală conține materiale reciclabile, cca 85%, iar eficiența energetică a crescut cu 8% făță de orice produs anterior al brandului. Cu o clasă A de eficiență energetică pentru încălzire și pentru apa caldă menajeră, centrala consumă în modul stand by doar 2W.

Noua gamă de centrale Vallant Green IQ sunt conepute să simplifice viața cu ajutorul tehnologiei, să ofere confort și să susțină un mediu cât mai curat.

Cele mai noi tehnologii sunt integrate direct în centrală, inclusiv sistemul WiFi prin care se poate controla centrala de pe telefon, de acasă sau din orice colț al lumii, plus îți oferă și o afișare inteligentă a consumului energetic pe display.

green-iq3

Cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon se poate controla temperatura de acasă în funcție de nevoile fiecăruia și se pot monitoriza de la distanță parametrii în care funcționează centrala.

Acest lucru vă ajută și în întreținerea ei, practic dacă aveți o problemă cu centrala, tehnicienii vă pot seta parametrii de funcționare de la distanță, fără să mai fie nevoie să se deplaseze până la voi acasă lucru ce micșorează maxim timpul de interveție. Îmi aduc aminte când am avut eu probleme cu centrala iarna trecută, erau niște parametrii setați aiurea și am așteptat câteva zile să vină cineva de la un service, eh, cu ajutorul acestei funcții se putea soluționa mult mai rapid și mă simțeam și eu mult mai bine.

Designul minimalist, forma compactă și componentele deja integrate fac centrala ușor de montat în orice loc, nu mai este nevoie să o ascundeți pe undeva, acum poate să stea și la vedere.

green-iq1

Centrala este produsă în Germania și Anglia ceea ce ne oferă din start mai multă încrede, față de tot ceea ce se produce în China. Vorbim de alte standarde.

Mai multe detalii despre centralele Green iQ gasiți aici.

De asemenea cei de la Vaillant au un concurs pe site, la care puteți câștiga o centrală din gama prezentată de mine mai sus. Încercați aici și dacă aveți noroc să-mi spuneți și mie cum vă simțiți cu o centrală smart în casă.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)