Sari la conținut

Vecina de la trei

Din cauza caldurii insuportabile sau ma rog, a faptului ca imi e mie cald (poate sunt eu in calduri) stau pe canapeaua mea din balcon, unde este mult mai bine decat in casa. Ma uit “peste drum” si o vad pe vecina de la trei, o stimata doamna pe la 45-50 ani care imbracata prea frumos pt o persoana care e acasa… isi tot trece mana prin parul tocmai aranjat la coafor cu niste miscari foarte provocatoare… vrea sa para sexy… hmmm ceva ciudat… mai stau eu asa, vb cu prietenii pe net si observ ca ceva se intampla… vecina nu e singura…. e cu un domn cam de aceiasi varsta… imbracat la camasa… si cu o basca comunista in cap.

Bravo vecino! ai intalnire… si eu… tanar si in puteri stau si vb pe mess… deci mess-ul asta e naspa, ma tine din atatea lucruri pe care as putea sa le fac… e o pierdere de timp… si totusi imi place sa cred ca asa de util in unele momente…

Ma intreb unde sunt vecinele mele sexy (am doua si din alea) dar la ele lumina e stinsa… ori nu sunt… ori fac economie :D

Last edit: am vrut sa pun si o poza pt a va convinge… dar nu ma lasa Canalia, zice ca nu e voie :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Adrian 7 Jun 2007 @ 23:43

    E important sa accentuez ca avem pe balcon o canapea. Nimic ciudat, doar ca ea e din material textil… si balconul nu e inchis :D
    … ceva e putred in Danemarca :P

    Raspunde
  2. lexya 8 Jun 2007 @ 00:04

    nota 10 vecinei! eu la ora asta fac curat, spal, invatz si nu mai pot de fericire. Visez la cele 3 ore pe care le am de dormit inaintea serviciului. Viva el messenger care ma tine treaza cu cartile in fata.
    suntem prea maturi sau prea imaturi pentru varsta noastra? :)

    Raspunde
  3. mo 8 Jun 2007 @ 12:41

    serb, doamna aia e sexy, numai ca tu vezi doar domnisoarele ca fiind sexy. o sa iti schimbi parerea cu trecerea timpului. si o sa vezi ca vei aprecia sexualitatea fiecarei femei, indiferent de varsta!

    Raspunde
  4. ionut_d 8 Jun 2007 @ 13:53

    Eu stau intr-o cladire unde am o singura vecina, chiriasa ca si mine, in rest sedii de firma. E din categoria a doua mentionata de tine :) , si am vazut-o de 3 ori in 4 luni.
    Revenind m-as bucura mai ales in weekend-urile in care stau acasa sa pot vedea o fiinta, fie ea si la 45-50 ani(practic sunt singur intr-o cladire intreaga, si cu vecinica :) )

    Raspunde
  5. canalia 8 Jun 2007 @ 14:04

    Tanti aia nu e sexy deloc. Se vedea de la noi ca are parul imbacsit, aproape slinos.

    In schimb, domnisoarele de la 4 sunt frumushele.

    Raspunde
  6. epep 8 Jun 2007 @ 16:32

    oameni buni fitzi pe faza ca serb atenteaza la mamele noastre

    Raspunde
  7. ionut_d 8 Jun 2007 @ 16:54

    Si totusi poza? :)

    Raspunde
  8. criserb 8 Jun 2007 @ 18:06

    nu am poza… nu m-a lasat Canalia sa o fac :(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)