Sari la conținut
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. octavian 24 Feb 2010 @ 23:48

    Bravos! Nota 12!

    Raspunde
  2. anonim 25 Feb 2010 @ 00:09

    Dom’le, dupa parerea mea esti doar un jeg de om. Si n-ai absolut nici o legatura cu jurnalismul. Iti bati joc de o institutie, de oamenii care o compun si care isi dau vietile pe alte meleaguri pentru ca indivizi abjecti ca tine sa ii ia in deradere.

    Raspunde
  3. anonim 25 Feb 2010 @ 00:12

    In “stirea” despre Haiti-Tahiti vorbeai de un batalion de vanatori de munte. De ei sa fie vorba?

    Sergentul-major Bădiceanu Florin a căzut la datorie şi fruntaşul Zamfir Marian a fost rănit marţi, 23 februarie, în Afganistan.

    Militarii, din cadrul Batalionului 33 Manevră, executau o misiune de patrulare într-o coloană formată din patru autovehicule HMMWV, în provincia Zabul, pe autostrada A1, Kandahar-Kabul. În jurul orei 5.00 (ora României), la aproximativ 3 km Nord-Est de Baza Lagman, vehiculul blindat în care se aflau cei doi a trecut peste un dispozitiv exploziv improvizat. În urma deflagraţiei, cei cinci membri ai echipajului au fost evacuaţi de urgenţă pe calea aerului la spitalul din Baza Lagman, conform procedurilor.

    Pe timpul acordării îngrijirilor, cu toate eforturile depuse de personalul medical, sergentul major Bădiceanu Florin a decedat. Subofiţerul, promoţie 2005, era la a doua misiune în Afganistan. Avea 31 de ani, era căsătorit şi tată al unui copil.

    Fruntaşul Zamfir Marian se află internat în spital pentru tratament medical şi investigaţii de specialitate.

    Raspunde
  4. anonim 25 Feb 2010 @ 01:10

    Sau poate ca faceai referire la asta:

    Ministrul Sănătăţii din Haiti a apreciat că bilanţul final al victimelor se va ridica la 150 de mii de morţi în întreaga ţară. 90 de mii de cadavre au fost deja înregistrate de autorităţi. Conform cifrelor oficiale, numărul sinistraţilor a depăşit un milion de persoane.

    Organizaţia Internaţionala pentru Migraţii consideră că Haiti mai are nevoie de o sută de mii de corturi suplimentare, pentru a adăposti, cel puţin temporar, o jumătate de milion de sinistraţi. Mai mult de 235 de mii de persoane au plecat din Port-au-Prince, ca să se instaleze în zonele rurale, mai puţin atinse de seism.

    ONU consideră că opt sute de mii de oameni trăiesc sau mai degrabă supravieţuiesc în tabere improvizate, în capitala haitiană. Pentru a veni în ajutorul populaţiei, Naţiunile Unite au mare nevoie de personal, de militari, de carburanţi şi de vehicule.

    Seismul din Haiti a fost cel mai ucigător pentru personalul ONU, în întreaga sa istorie : 82 de angajaţi ai săi au murit şi 53 sunt consideraţi dispăruţi.

    Raspunde
  5. anonim 25 Feb 2010 @ 01:11

    Asa vedete, care ne reprezinta in lume sa tot avem…

    Raspunde
  6. pantera mov 25 Feb 2010 @ 01:13

    cat de trist, sa nu pricepi o gluma.

    Raspunde
  7. Crox 25 Feb 2010 @ 01:49

    Uber cool!

    Raspunde
  8. Pingback: Canalia si Nasu

Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)