Sari la conținut

Vezi documentare si distreaza-te cu #4GfunKit

4gfunKit

Zilele trecute am fost invitat de cei de la Orange să testez aplicația 4G Fun Kit și cum am avut câteva momente libere zilele astea, am și testat-o. Aplicația are 4 mari secțiuni, filme (documentare Discovery și Animal Planet, emisiuni Eurosport, fragmente umoristice din arhiva TVR și dintre cele mai bune momente de la X-Factor), cărți audio (de la Humanitas), melodii (din spoturile Orange) și selfie (o zonă în care clienții își pot încărca selfie-uri).

Din cele 4 eu am ales să mă uit la filme, mai exact la un documentar despre lemn, că tot am treabă cu mult lemn în ultima vreme, vedeți construcția casei. Am urmărit întreg procesul de prelucrare a lemnului, de la copac până la scândura de lemn folosită în atât de multe industrii și pe care am folosit-o și eu la casă.

Pe lângă ce am ales eu, puteți găsi în secțiune o mulțime de documentare interesante, pe care vă recomand să le vizionați, dacă aveți timp pentru că sunt foarte utile.

Ce trebuie să mai știți e că pe lângă toată informația pe care o puteți lua din aplicație, mai puteți câștiga câte 200MB de trafic cadou pentru fiecare secțiune (din cele patru) pentru care vă trimiteți opinia în cadrul aplicației. În plus, dacă share-uiți aplicația pe Facebook primiți cadou tot 200MB. În total 1GB bonus.

Aplicația funcționează numai dacă aveți un terminal compatibil 4G și un abonament/opțiune care să includă acces la serviciile 4G. Nu intrați de pe WiFi că nu merge, ea este făcută pentru a vă bucura de experienta 4G de la Orange.

Cei care folosesc aplicația și sunt clienți Orange trebuie să știe că traficul făcut de aplicație este gratuit, deci o puteți folosi fără grija unui cost suplimentar. Cei care nu sunt abonați Orange și doresc să încerce aplicația pot solicita aici o cartă SIM gratuită (vedeți sub linkurile de descărcare ale aplicației).

La final am și un concurs pentru voi.

Trebuie să urmăriți documentarele “How they do it”, din aplicație, și să-mi spuneți care este cel mai util pentru voi și de ce.

Câștigătorul o să primească două bilete la Color Run din septembrie. Concursul începe acum și se termină pe 7 septembrie ora 23:59.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)