Sari la conținut

De ce comand de la Supermarket-ul eMAG

V-am mai spus de câteva ori că sunt mare fan al Supermarket-ului de la eMAG. Am deja peste 30 de comenzi la ei și până acum nu m-au dezamăgit.

Vreau să vă spun încă o dată de ce comand eu de la ei.

În primul rând pentru că timpul chiar nu-mi permite să mă mai duc la cumpărături. Am deja o listă de cumpărături pe care doar o “reactivez” și printr-un simplu click dau o comandă. Apoi, comand de la ei pentru că nu-mi place aglomerația, și prefer să fac altceva cu timpul meu liber, care nu este deloc prea mult, având în vedere costrucția casei.

Au o gamă variată de produse. În general găsesc la ei cam tot ce am eu nevoie pentru casă, ceea ce este ok că nu trebuie să mă mai uit și în altă parte.

Produsele livrate sunt de calitate. La început mă așteptam ca ceea ce-mi trimit acasă să nu fie chiar ok, mă refeream la fructe și legume, mă așteptam să le mai scape câte o roșie mai pălită sau câte o caisă mai moale. Nu, până acum nu am avut parte de așa ceva, de fiecare dată am primit numai fructe și legume de calitate, toate frumoase. Mai frumoase ca atunci când le alegeam cu mâna mea.

Nu trebuie să car. Produsele în sunt livrate direct la ușă, și credeți-mă, e o plăcere să vină ele la tine și să nu mergi tu după ele. Mai ales în cazul în care comand 2-3 baxuri de apă, 1-2 baxuri de bere, 3-4 cutii de lapte etc. Până la etajul 4 nu este ușor să le cari.

Livrarea este rapidă. De cele mai multe ori comand seara/noaptea, când ajung și eu de pe șantier acasă și a doua zi, dimineața, produsele îmi sunt livrate acasă. Sunt cazuri în care comand și în aceeași zi, comand de la birou și seara îmi vin produsele la ușă.

Au zile în care transportul este gratuit, cu toate că pe mine nu mă prea afectează asta, rar comand sub suma minimă și sunt nevoit să plătesc și transportul.

De exemplu astăzi este transportul gratuit. Nu merită oare să comand orice am nevoie și produsele să vină la mine?

5fd0311f326fd1ee45044a1bfea7b11c

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Vlad 26 Aug 2015 @ 15:59

    De ce nu Cora Drive?

    Raspunde
  2. criserb 26 Aug 2015 @ 16:29

    @Vlad – pentru că găsesc produsele mult mai ușor și site-ul se mișcă mult mai bine.

    Raspunde
  3. Gopo 2 Sep 2015 @ 19:10

    Intrebare: Dai spaga, bacsis sau cum vrei tu sa-i spui celui ce-ti cara baxurile si cumparaturile acasa?

    Raspunde
  4. criserb 2 Sep 2015 @ 20:48

    @Gopo – dau 10 lei.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)