Sari la conținut

Viitorul meu televizor

Intr-o zi am sa-mi cumpar televizorul acesta. Sper ca ziua aia sa vina cat mai repede :)

Pe langa toate functiile ce le are, cel mai mult imi place ca e subtire si ca rama e foarte ingusta. Pacat ca pentru moment e destul de scump (7.500 lei) :(

Cei cu multi bani il gasesc aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
18 comentarii
  1. william 22 Apr 2012 @ 11:34

    mi se pare o prostie acest tv

    Raspunde
  2. Bogdan 22 Apr 2012 @ 11:58

    Nu mi-as lua asa ceva – dureaza mai mult sa schimb un canal cu vocea decit direct cu telecomanda (daca are vreuna). E exact ca Siri – cati romani ai vazut sa foloseasca Siri cu adevarat?
    Ah, cind va suporta si limba romana abia atunci se schimba (putin) lucrurile.

    Raspunde
  3. Piersing 22 Apr 2012 @ 12:05

    Cand spui SAMSUNG, spui calitate. Am inceput sa indragesc produsele lor :)

    Raspunde
  4. Iulian 22 Apr 2012 @ 12:11

    Nu cred ca este vreo categorie de produse la care Samsung nu exceleaza. Au incercat sa vina cu ceva nou, admir invoatia, dar de data asta este complet inutila in modul actual de functionare.

    Daca nu esti in fata TVului, n-ai rezolvat nimic. Chiar si la tine in apartament Cris, ar fi egal cu 0 TVul asta. Sa presupunem ca stai la masa, sau esti in bucatarie. Trebuie sa tipi putin (peste eventualul zgomot din bucatarie), ca sa nu vorbesc de gesturile cu mana.

    Designul este intradevar spectaculos, dar dea dreptul bestial. Insa si asta are un mic defect. La ce imi foloseste mie un TV cu un design minimalist, margina super subtire, daca sub el trebuie sa am o cutie si o cilindrul ala?

    All in all, un produs spectaculos (repet pentru ca asa este, le-am vazut pe viu), din punctul meu de vedere neterminat, dar cu mult loc de imbunatatire. Astept sa vad versiunea 2 :D

    Raspunde
  5. criserb 22 Apr 2012 @ 13:57

    @william & @Bogdan – nu ma referam la comanda vocala. Ma refeream la cat de subtire e televizorul si rama, astea imi plac maxim. Apoi sa nu mai vorbim de apicatiile de pe el. Calitatea imaginii si faptul ca nu poti sa faci o multime de lucruri de pe el, fara sa mai ai nevoie de un calculator.

    Are telecomanda si el, la fel ca orice televizor normal.

    L-am vazut zilele trecute la Domo in magazin si chiar am ramas impresionat de ce stie sa faca.

    Va sugerez sa va uitati la el cand treceti pe langa un magazin de electrocasnice, cu siguranta il au expus ;)

    Raspunde
  6. Amzis 22 Apr 2012 @ 15:43

    e frumos. oare prinde si taraf tv ?

    Raspunde
  7. AdrianG 22 Apr 2012 @ 17:00

    Made in Romania. Serios acum, nu stiu daca modelul de mai sus este facut in Romania, dar sunt foarte multe televizoare si monitoare facute la noi.

    Raspunde
  8. criserb 22 Apr 2012 @ 23:14

    @AdrianG – si ce are man dace e facut in Romania? Mie imi plac produsele facute in Romania, in plus, mai incurajam si noi productia proprie ;)

    Raspunde
  9. Alex 23 Apr 2012 @ 01:30

    mai ai si tu un pic de rabdare si viseaza la OLED-uri. alea chiar sunt uimitoare

    Raspunde
  10. criserb 23 Apr 2012 @ 01:44

    @Alex – adevarul e ca timp am. Oricum nu am bani acum si pana ii fac mai dureaza. Poate pana atunci ma sucesc si o sa vizez la OLED-uri. Dar nu pot sa zic ca nu mi-a placut asta de mai sus :)

    Raspunde
  11. Andy 23 Apr 2012 @ 10:04

    Toate TV-urile astea cu tzaspe mii de functii si conectate la net o sa sufere greu cand vor incepe sa apara hackuri pentru ele. Sa vezi atunci distractie… iti controleaza cineva TV-ul, ii foloseste camera daca are, te asculta, etc. :) Pentru oportunisti… acesta este un moment bun pentru un antivirus pentru TV-uri :)

    Raspunde
  12. criserb 23 Apr 2012 @ 11:00

    @Andy – cam ai dreptate mai Andy dar acum ce sa facem, tehnologia avanseaza, cu bunele si relele ei. Ce sa fac acum, sa nu-mi iau TV cu net de teama ca o sa cada drobul de sare? :)

    Raspunde
  13. Andy 23 Apr 2012 @ 13:22

    @criserb: gandeam cu degetele pe tastatura. Nu zice nimeni sa nu-ti iei :) Totusi eu m-as gandi mai mult inainte sa-mi iau un televizor cu microfon si camera web pentru ca securitatea TV-urilor “smart” nu a fost verificata deocamdata.

    Raspunde
  14. Adrian 25 Apr 2012 @ 00:41

    Samsung rulz. Toate bune doar ca nu stiu ce i-a apucat sa bage niste cacaturi de aplicatii primele in lista ( dupa un update ). Inca o chestie ce-am observat-o in mai multe locuri, etica bloggereasca permite sa bagam aff links peste tot ?

    Raspunde
  15. Dan 25 Apr 2012 @ 09:47

    Cam toate led-urile sunt subtiri.
    Asta are 30.8mm
    UE40D5000 de ex are 29.9mm
    Daca vrei sa iti iei TV pentru cat de subtire este, exista destule alternative mult mai ieftine. Avantajele televizorului prezentat de tine sunt functiile pe care le are in plus.

    Raspunde
  16. criserb 28 Apr 2012 @ 00:54

    @Adrian – de ce nu? Nu e nicio pacalea, e pe fata, in felul asta castig si eu un ban? Pierzi tu ceva daca dai click, nu cred. Si atunci, de unde intrebarile tale?

    @Dan – sincer sa fiu in magazine n-am vazut mai subtiri. E posibil sa gresesc dar eu nu am vazut sau nu am fost atent :( O sa ma uit cu uramatoarea ocazie…

    Raspunde
  17. Buba 20 Aug 2012 @ 18:30

    Samsung tocmai a inchis fabrica pe care o aveau la biharia si i-au dat afara pe toti muncitorii :( Una peste alta desi eram mare fan de pe vremea cand aveau televizoarele clasice. In ultimul timp cam dau rateuri, mie mi s-a stricat al 3 lea Galaxy S2 la rand desi l-am cumparat nou , unui amic care si-a luat un Smart TV nu ii functioneaza functiile de control prin gesturi decat foarte greu (n-au reusit sa fure in intregime tehnologia de la Kinect- le-a
    scapat ceva) asa ca incep sa cred ca Samsung e mai mult forma fara continut si marketing agresiv. Din pacate.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)