Sari la conținut

Viitorul Windows 8 arata bine

Din cand in cand Windows-ul se schimba, iar unele schimbari sunt radicale. Asa a fost la trecerea de la Windows 3.1 la Windows 95 acum e randul unei noi schimbari radicale. De data asta Windows-ul se indreapta mai mult spre tablete, devenind mult mai usor de folosit pentru ca se stie, tabletele nu au tastatura.

La prima vedere mie imi place. Da, e ceva nou cu care ne vom obisnui probabil mai greu in prima faza dar sunt sigur ca vom trece repede peste asta.

[via kandrei.ro]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. pitikut 3 Jun 2011 @ 09:24

    Am scris si eu despre asta ieri :).Oricum mai avem de asteptat pana ce o sa apara

    Raspunde
  2. Iulian 3 Jun 2011 @ 13:08

    Sucks! Daca asa va fi final, un fel de android, un fel de iPad, atunci nu ma intereseaza si chiar o sa trec iar pe Linux. Eu folosesc PCul ca sa fac bani, nu ca sa ma uit ce frumos e, nu ca sa stau pe facebook toata ziua, nu ca sa vad vremea fullscreen.

    Raspunde
  3. Ernest 3 Jun 2011 @ 14:32

    Noutatea, pe langa sistemul de operare, trebuie sa fie si sistemul nou cumparat. Solicita multe resurse noul Win. asa ca iti trebuie si calculator/laptop la inaltime :).

    Raspunde
  4. Albastru 11 Jun 2011 @ 23:48

    Ce idei proaste mai au si astia de la Microsoft..

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)