Sari la conținut

Vinzi mașina pe OLX și te plimbi gratuit cu Uber

olx-love-uber

O chestie nouă și interesantă de la OLX și Uber.

Să vă explic.

Ai o mașină de vânzare și vrei să o dai mai repede? O pui pe OLX.

Pe OLX, din ce văd în reclamele de la TV, mașina se vinde destul de repede, important este să pui acolo. Și nu doar de la TV. Am un amic care și-a pus mașina pe OLX și din prima zi a primit nenumărate telefoane. Și-a programat să se vadă cu omul, viitorul cumpărător, dar din păcate, în drum spre întâlnire, amicul meu avut un mic accident. Deh, se întâmplă. Chiar și așa, cu toate că le spunea că mașina este lovită și că trebuie să o repare, primește în continuare cereri de vizionare.

Și nu are cine știe ce mașină, are una normal, un Ford Focus de vreo 7 ani.

Ei bine, nu despre asta voiam să vă spun, dar m-am luat iar cu vorba.

Voiam să vă spun despre parteneriatul dintre OLX și Uber. Se pare că cei doi au făcut un parteneriat, iar în momentul în care tu îți vinzi mașina pe OLX cei de la Uber vă oferă o cursă gratuită.

Cât de tare este asta?

Nu știu dacă voi ați mai vândut o mașină, dar eu când am vândut-o pe cea pe care am avut-o înainte m-am dus cu ea la cumpărător și am venit pe jos acasă. Vorba vine pe jos, la mine a fost și mai rău, pentru că am vândut-o la Petroșani, și de acolo m-am întors la București cu trenul.

Ei bine, acum nu mai este cazul să te întorci acasă cu RATB-ul, acum după ce o dai iei un Uber, și cursa este din partea casei.

Acum na, nu te gândi că poți să te plimbi cu Uber de la Timișoara la București, că nu-i chiar așa. Poți să te plimbi cu Uber în limita a 30 de lei, dar la banii ăștia bănuiesc că-ți ajunge să te duci acasă din cam oricare punct din București.

Sau poate că nu vrei să beneficiezi de ofertă chiar când o vinzi. Poți să beneficiezi cu altă ocazie, să zicem când te întorci seara dintr-un restaurant, chemi un Uber și cursa este gratuită. Cu condiția să selectezi opțiune “vândut pe OLX”. Deh, să-și dea și oamenii seama că ți-ai vândut mașina.

Gata, acum că v-am dat vestea, mă duc și eu la treburile mele, că am… nici nu știu de care să mă apuc prima data :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)